Hotel Phønix
Nordjyske Bank
Faarup skovhus
Nordjysk Motor Co.

Julen nærmer sig med hastige skridt, og derfor kan du i de fleste butikker se julepynt – FIDUS er ingen undtagelse.

FIDUS emmer lige nu af hyggelig julestue.  Den altid hyggelige forretning har selvfølgelig også pyntet op til jul i bedste julestue-stil. FIDUS er en kreativ cafe, hvor du kan komme ind for at hygge med dine venner, bekendte, børn osv., mens I hygger om at lave noget kreativt.

I den hyggelige jule-ånd kan du derfor lave julepynt hos FIDUS lige i øjeblikket, så du kan fylde dit hjem med flot, hjemmelavet julepynt – eller måske vil du hellere ind og lave julegaver i stedet? De får hele tiden nye varer hjem, så der er mange forskellige ting, du kan dekorere og give i julegave til en du holder af. Du kan for eksempel også lave din egen julekalender, hvor du farvelægger forsiden og selv bestemmer, hvad der skal være bag hver af de 24 låger – måske har en du holder af brug for et kompliment om dagen her i december?

Hos FIDUS holder de selvfølgelig også forskellige julearrangementer, blandt andet kan du komme derind den 20/11 og 27/11 for at lave juledekorationer. FIDUS sørger for alt til dette – både lys, ler og pynt. Derudover serveres der også æbleskiver, saft, kaffe, hjemmebagte småkager og andre lækre godter! Der er altså lagt op til nogle hyggelige dage, hvor du kan tage en du holder af i hånden og tage ind og lave juledekorationer.

Passionerede for at hjælpe andre – også i julen
Som mange sikkert ved, laver Friis hvert år et særligt ønsketræ, hvor udsatte børns ønsker hænger på. Pointen med træet er, at alle kan komme ind i Friis, tage et juleønske, købe gaven og aflevere gaven samt juleønsket i butikken Monki i Friis – så kan et udsat barn få en julegave.

FIDUS har i bedste juleånd valgt at gøre noget lignende – de har valgt at sætte fokus på ensomme ældre. Du kan derfor komme ind i butikken, skrive ønsket for en ensom ældre ned og hænge det på deres ønsketræ udenfor. Hvis du kender en ældre borger eller et plejehjem, som fortjener en tanke, så er du velkommen til at udfylde et ønske for dem, så andre kan købe en gave til dem. Ligesom i Friis, er pointen med træet så, at andre personer kan tage et ønske fra træet, købe gaven og aflevere det i FIDUS. Derved kan du bringe lidt glæde til en ensom ældre borger, som måske skal sidde alene uden gaver juleaften.

Hos FIDUS er de passionerede for at hjælpe andre – de holder blandt andet fødselsdag for udsatte børn, som du kan støtte – så derfor ville de selvfølgelig også gøre en forskel til jul.

Følg FIDUS på Facebook for at se meget mere om deres arrangementer.

Suvo
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren