Folmer Olsen
DN Isolering
Gardin Lis
Trine Visby

I fredags blev cheftræneren for den kommende sæson offentliggjort, da klubben kunne præsenterer Garth Murray. Øverste mand på broen har nu kaptajnen med sig idet anføreren gennem de sidste tre sæsoner Julian Jakobsen, netop har forlænget sin aftale med fire år, så den løber til 2023.

Julian Jakobsen kom til klubben i sommeren 2016 og har båret anførerbindet siden sin ankomst. Efter en flot udenlandskarrierer vendte aalborgdrengen hjem – og lagde ikke skjul på ved sin ankomst, at han fandt Pirates projektet meget interessant og at ambitionerne var guld. Guldet kom som bekendt i sidste sæson, men anføreren er på ingen måder færdig i Aalborg.

– Aalborg emmer af ishockey. Pirates projektet er meget større end bare én guldmedalje. Der er potentiale til en meget spændende fremtid. Klubben og organisationen i sin helhed udvikler sig år for år, og den rejse er jeg enormt stolt af, at jeg fortsat kan være en del af i de næste mange år, udtaler Julian Jakobsen.

– Julian er en meget vigtig brik på holdet. Både på og uden for banen. Han har erfaringen, han har kvaliteterne og han er stadig sulten efter mere, udtaler cheftræner Garth Murray.

– Julian kom til Aalborg Pirates efter konkursen i hans klub i Tyskland. Det er altid vores ambition, at vores egne vender hjem igen. Muligheden for at hente Julian hjem, kom før vi ventede det og takket være vores gode samarbejdspartnere lykkedes det som bekendt i 2016. Julian er en klog mand. Han har siden sin ankomst uddannet sig som bankrådgiver og efter endt uddannelse arbejder han stadig som rådgiver i Sparekassen Vendsyssel. Ud over kvaliteterne på isen, så har Julian i den grad også en stærk kommerciel forståelse, hvilket vi har set de sidste tre år i forbindelse med vores 1kr-kampe, hvor han har været officiel 1kr-ambassadør. Når en spiller af hans kaliber vender hjem og samtidig kombinerer en uddannelse med en professionel ishockeykarrierer, så vidner det i den grad om, at vi som klub værdsætter og bakker op om det hele menneske og fremtiden efter en professionel ishockeykarrierer, udtaler adm. direktør Thomas Bjuring.

Julian Jakobsen er i øjeblikket med det danske landshold i Slovakiet, hvor der i øjeblikket spilles VM. Med cheftræneren og nu anføreren på plads, er to vigtige brikker frem mod den kommende sæson således i hus. I løbet af de kommende uger, vil flere stærke forlængelser blive offentliggjort ligesom nyt og spændende venter lige om hjørnet.
Kilde: Aalborgpirates.dk

Folmer Olsen
DN Isolering
Gardin Lis
Trine Visby