Hotel Phønix
Jutlander Bank
AKKC
Bøgsted A/S

Gik man til ishockey i den gamle skøjtehal i Samsøgade, kunne man se de samme spillere år efter år spille på højeste niveau. Der var ikke den store udskiftning i spillertruppen.
Så er det ikke længer. Med indførelse af heltids professionel ishockey er der en større rotation af spillere.

Således også på dagens Piratskude. Tager man sæsonen 2014/2015 er der i dag kun fire gengangere, nemlig målmand Jesper Wulff, back Lasse Bo Knudsen samt angriberne Tobias Ladehoff og Sebastian Brinkman.
Mens de tre sidstnævnte får megen spilletid, så er situationen en anden for Jesper Wulff, der i dag fylder 24 år og som i morgen fredag, hvor Odense kommer på besøg i Bentax Isarena, spiller sin kamp nr. 250.
Kun i knap en snes kampe har Jesper Wulff vogtet målet på isen. De fleste kampe er tilbragt på udskiftningsbænken.

Men Jesper Wulff besidder en fantastisk fightervilje og tro på, at han kan udvikle sig yderligere og blive førstevalg på målmandsposten. Og så elsker han bare at spille ishockey og bestemt også at træne.
-Jesper er gerne en af de første, der stiller til træning, og adskillige udvikler sig med alderen. Mange målmænd spiller deres bedste kampe i en forholdsvis sen alder. Jeg vil bestemt ikke afskrive Jesper, siger sportschef og assisterende træner Ronny Larsen.

Jesper Wulff startede sin ishockeykarriere som 7-årig i Århus, men han indså hurtigt, at det var svært at udvikle sig i en by uden større ishockeykultur:
-Der skete ikke rigtig noget i Århus, så jeg skelede til Aalborg, hvor der var gang i den, og da jeg har nogle rigtig forstående forældre, skiftede jeg AaB Ishockey selv om vi blev boende i Århus, siger Jesper Wulff.
Selv om dagens fødselar på det tidspunkt netop var fyldt 15 år kørte forældrene deres ishockeyhungrende søn 4-5 gange om ugen mellem Århus og Aalborg, dels at træne og dels for at spille kampe. Blot 17 år gammel tog han springet til at forlade barndomshjemmet. Forældrene betalte for en lejlighed, og han startede på et sportscollege i Aalborg.

I sæsonen 2014/15 debuterede Jesper Wolff på Piratskuden, hvor han afløste Nikolaj Nørbak. Siden har han været i boksen som gardering for Mustukovs, Lundell, Quemener, Galansky og nu Georg Sørensen, men det er da også blevet til flere kampe fra start. I denne sæson stod Jesper Wulff således hele træningskampen, da netop morgendagens modstander Odense blev besejret 4-3.
En af de kampe med istid fra start, som Jesper Wulff specielt husker, var i sæsonen 2016/17, da han formåede at holde nullet, da Frederikshavn på egen is blev besejret 1-0.
-Men selvfølgelig står de afgørende sejre i forrige sæson, hvor vi vandt the double stærkt i erindringen, siger Jesper Wulff. Selv om jeg stod i boksen, så var det nogle helt fantastiske oplevelser. Det er svært at beskrive den glæde og stolthed, der boblede gennem en. Vejen til mesterskabet var en fed oplevelse. Først blev Frederikshavn besejret 4-0, så måtte vi ud i syv kampe mod Esbjerg for at hive mesterskabet hjem i den sjette kamp mod Herning i Aalborg. Det var en fantastisk rejse.

Når Jesper Wulff er en af de første til træning, hænger det ikke blot sammen med, at han gerne vil spille kampe, men han elsker også de daglige træningstimer på isen:
-Et ishockeyhold kan ikke nøjes med at have en målmand. Der må være back up i boksen, og den daglige træning ville ikke blive optimal med kun en målmand på isen. Jeg tror selv på at kunne udvikle mig og en dag blive førstevalg. Den dag jeg ikke selv tror på det mere, bliver skøjterne lagt på hylden, slutter fredagens kampjubilar, der foruden at være professionel ishockeyspiller studerer finansbachelor.

Pirates er til fredagens opgør mod Odense stadig uden den langtidsskade Jeppe Jul og Marcus Pedersen. Til gengæld er Jonas Jakobsen klar efter en hård medfart i sæsonpremieren mod Herlev.
Odense er kommet godt fra start. Premierekampen ude mod Rødovre blev tabt 2-3 efter forlænget spilletid, mens Sønderjyske i tirsdags blev besejret 2-1 i Odense.

kilde: Aalborgpirates.dk

DN Isolering
Tommy Telt
Vivabolig
Tømrermester Thomas Aaby