Hotel Phønix
Jutlander Bank
AKKC
Bøgsted A/S

Europas største mærkevareundersøgelse om bæredygtighed, Sustainable Brand Index, er lanceret for syvende år i træk i Danmark. Rangeringen indeholder flere nytilkomne indenfor transportsektoren.

Af alle de debuterende flyselskaber i undersøgelsen, er det KLM, som gør det bedst og bliver kun slået af Norwegian og Finnair, samt SAS, som også var med i 2018.

-Vi er rigtig glade for at både KLM og Air France er med. Det tager vi som en bekræftelse på, at der lægges mærke til vores miljøsatsning, og dette er selvfølgelig rigtig motiverende, siger Carina Bergqvist, Kommunikationschef i Air France-KLM.

Bæredygtighed er en vigtig del af selskabets strategi, som har sat sig mål om at reducere sine CO2-udslip per passager med 20 pct. inden 2020, sammenlignet med 2011. Dette er de godt på vej til at realisere.

I år har over 1100 mærkevarer i alt blevet vurderet af over 50.000 personer i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Holland. Udvalget af mærkevarer er uafhængigt og baseres på omsætning, markedsandel og mærkevarekendskab.

—–

For mere information om Sustainable Brand Index, se – https://www.sb-index.com/rankings

Kilde: Klm.dk

Folmer Olsen
Tommy Telt
Vivabolig
Tømrermester Thomas Aaby