Nordjysk ride- og Islænderudstyr
JobConnection
Faarup skovhus
Garant Brønderslev

Virkningerne af Covid-19 i det danske samfund får nu også indflydelse på indendørsturneringen KMD Cup, der de seneste tre år er blevet afviklet den anden fredag i januar i henholdsvis Brøndby, Aarhus og Odense med 3F Superliga-klubberne Brøndby I.F., AGF, OB og AaB som faste deltagere.

I januar 2021 var turen kommet til de forsvarende vindere AaB og Aalborg, hvor arrangementet efter planen skulle afvikles i Gigantium Isarena. Grundet Covid-19 har arrangørerne set sig nødsaget til at udsætte arrangementet til 2022.

– Med tanke på den generelle status i Danmark for Covid-19, og at det i 3F Superligaen er besluttet p.t. ikke at operere med gæstende fans til kampene, så vurderer vi ikke, at det vil være sandsynligt, at vi til januar kan have 4.500 tilskuere til et indendørs arrangement i Aalborg med fans fra fire andre klubber på lægterne også, siger AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum.

– Endvidere venter der klubberne i 3F Superligaen en historisk kort vinterpause, idet turneringen genoptages allerede 3. februar 2021, hvorfor en indendørs turnering små tre uger før sandsynligvis ikke passer ind i de deltagende klubbers program for forberedelse til forårssæsonen, tilføjer Thomas Bælum.

– Da et arrangement som KMD Cup kræver flere måneders forberedelse, har vi allerede nu haft en positiv dialog med turneringens sponsor KMD, samt TV-rettighedshaverne fra NENT, og er sammen blevet enige om, at det eneste rigtige i denne situation er at flytte arrangementet til januar 2022, hvor vi håber og tror på, at turneringen kan gennemføres under normale forhold, slutter Thomas Bælum.

DN Isolering
Kai-Berntsen
Det Hemmelige Teater
Bilhuset Biersted A/S