Hotel Phønix
Jutlander Bank
AKKC
Bøgsted A/S

Det bliver en aften af de helt store, når jazzikonet Wynton Marsalis sammen med det verdenskendte bigband Jazz at Lincoln Center Orchestra besøger Musikkens Hus i Aalborg den 11. februar 2020.

 

Nordjyder kan glæde sig til en forrygende aften i jazzmusikkens tegn, når amerikanske Wynton Marsalis gæster Musikkens Hus den 11. februar kl. 19.30 sammen med det ikoniske bigband Jazz at Lincoln Center Orchestra.

 

Wynton Marsalis er administrerende og kunstnerisk leder af Jazz at Lincoln Center Orchestra og er desuden anerkendt trompetist, bandleder og komponist. Wynton Marsalis debuterede med sin første plade i eget navn i 1982 og har siden stået bag flere end 60 udgivelser, der har sikret ham i alt ni Grammy-priser. I 1983 blev Wynton Marsalis den første og indtil videre eneste kunstner, der har modtaget både en klassisk og en jazz Grammy det samme år, hvilket han gentog året efter.

 

Jazz at Lincoln Center Orchestra har turneret i flere end 300 byer på tværs af seks kontinenter og modtaget et hav af priser, herunder som ’Best Big Band’ i den årlige ’DownBeat Readers’ Poll’ fra 2013 til 2016.

 

Koncerten er en del af den landsdækkende Vinterjazz, der fejrer 20-års jubilæum den 6.-29. februar 2020 i et samarbejde mellem Musikkens Hus, DR Koncerthuset og Copenhagen Jazz Festival.

 

Derudover er koncerten en del af Musikkens Jazzklub, som giver 30 procent på fire inkluderede koncerter samt en række andre fordele.

Se mere på https://www.musikkenshus.dk/

Kilde: Musikkens Hus

DN Isolering
WashnGo
Vivabolig
Tømrermester Thomas Aaby