Hotel Phønix
Jutlander Bank
Faarup skovhus
Garant Brønderslev

Torsdag d. 5. december kl. 18.30 – 22.00 står frivillige fra Ungdommens Røde Kors Aalborg klar til at afholde årets store julebanko i Folkekirkens Hus med håbet om at vise deltagerne, hvor let det er at være noget særligt for andre.

De frivillige inviterer d. 5. december alle aalborgensere indenfor i Folkekirkens Hus til årets store julebanko, hvor der vil være mulighed for at vinde præmier fra over 45 af byens lokale virksomheder.

Alt overskud fra salg af bankoplader går til Ungdommens Røde Kors Aalborg, som er med til at skabe frirum, fællesskaber og gode forhold for børn og unge i Aalborg og omegn.

Ifølge Kristine Holm, som er event-ansvarlig i Ungdommens Røde Kors Aalborg, handler årets julebanko derfor ikke kun om at have det sjovt og hygge sig, men også om at inspirere andre til at gøre en forskel for Aalborgs børn og unge:

– I Ungdommens Røde Kors Aalborg vil gerne gå forrest i missionen om at bygge bro mellem lokale organisationer, institutioner og virksomheder og give alle muligheden for at være noget særligt for Aalborgs børn og unge. De fleste er jo interesserede i at være med til at gøre hverdagen bedre for Aalborgs børn og unge, så vi ønsker at vise folk, hvor let det faktisk er at bidrage i den sag ved bare at have det sjovt og købe en bankoplade eller donere en præmie.

Lokale bakker op om frivilligt arbejde

Indtil videre oplever Kristine Holm stor opbakning fra Aalborgs lokale virksomheder, og de frivillige kan derfor sætte over 80 donationer i spil fra blandt andet Teater Nordkraft, Fandango, Aalborg Cable Park og Helmuth til årets julebanko.

Også årskort og fribilletter til Dice ’n Drinks er på listen over dette års donationer. Morten Thor Rasmussen, som er direktør i Dice ’n Drinks, er glad for, at han kan få lov til at hjælpe til med lokale initiativer, som frivillige i Aalborg står bag:

– Der er brug for, at alle hjælper til i missionen om at være med til skabe de bedste rammer for Aalborgs børn og unge. Og når de frivillige hænder så kan sørge for at få stablet sådan et event som julebanko på benene, så er jeg bare glad for, at jeg kan bidrage med lidt mere materielle ressourcer i form af nogle af de præmier, man kan vinde.

Det er fjerde gang, Ungdommens Røde Kors Aalborg afholder julebanko, og de frivillige håber på at kunne leve op til sidste års resultater, hvor over 120 aalborgensere mødte op.

Program (Der tages forbehold for ændringer i programmet).

18:30-19:00: Dørene åbner til Aalborgsalen.

19:00-19:15: Velkommen v. formand, Cecilie Uldum.

19:15-20:30: Lokal vært, Emil Kondrup, starter første runde af årets julebanko.

20:30-20:45: Pause, hvor der kan købes kaffe og kage.

20:45-21:45: Anden runde af årets julebanko går i gang.

21:45-22:00: Afslutning og tak v. formand, Cecilie Uldum.

Tid: Torsdag d. 05.12.2019 kl. 18.00 – 22.00

Sted: Aalborgsalen, Folkekirkens Hus, Gammeltorv 4, 9000 Aalborg.

Pris for bankoplader: 1 stk. 60,-, 2 stk. 100,-

Tilmelding: Arrangementet er gratis og kræver ingen tilmelding. Bemærk dog, at der er begrænset pladser, og at dørene åbner kl. 18.30.

Ungdommens Røde Kors Aalborg gør dog opmærksom på, at køb af bankoplader kun er tilladt for personer over 18 år. Børn og unge er selvfølgelig velkommen til at spille med i selskab med forældre og personer +18.

Læs mere og hold dig opdateret på eventet her.

DN Isolering
Kai-Berntsen
Vivabolig
Bilhuset Biersted A/S