Mia Tang kampagne
IT Security
Entreprenør Jimmy Pedersen
Rold Skov Adventure

Bliv udvalgt til at komme til testvisning af filmen ‘Kollision’

Kom med Det Danske Filminstitut til testvisning af filmen ‘Kollision’ onsdag d. 22. maj kl. 16.30 i Aalborg!

Om filmen
Nikolaj Lie Kaas og Cecilie Stenspil spiller hovedrollerne som Leo og Olivia, der pludseligt slynges ud i en krise. Under tragiske omstændigheder bliver deres niårige datter Liv kastebold mellem sin mor og far.

Filmen er et bevægende drama, der udforsker en familie i opløsning og de beslutninger forældre træffer i forsøget på at finde mening og håb, når alt ramler. Filmen er inspireret af virkelige hændelser.

Tilmelding
Adgang til testvisningen koster 10,- kr. pr. billet, og du er meget velkommen til at invitere én ledsager med. Efter filmen vil du/I blive bedt om at udfylde et spørgeskema. Dette får du tilsendt elektronisk i forbindelse med testvisningen, og det kan besvares via enten smartphone, tablet eller computer.

Tilmelding til testvisningen er åben til torsdag d. 16. maj kl. 10.00. Vi udvælger løbende deltagere efter målgruppematch. Efter deadline vil du modtage en bekræftelse eller et afslag på din mail. Hvis du modtager en bekræftelses-email, skal du her købe din billet til visningen via linket. Det er først når du har købt billet, at du er sikret adgang til testvisningen.

Har du spørgsmål til denne testvisning kan du sende os en e-mail på adressen: drfresearch@drf.dk

Se mere på Nordisk Film Biograferne

Kilde: Nordisk Film Biograferne

Mia Tang kampagne
OITS – Printer Jørn
Møllers Maler
Restaurant Jørn