Nordjysk ride- og Islænderudstyr
Springeren
Datamarked artikel banner
Garant Brønderslev

”Everybody, move your feet and feel united”

Sådan synger danske Junior Senior i deres ikoniske hit fra 00’erne, der kunne være et perfekt soundtrack til 2020-udgaven af ​​European Week of Sport.

Kravene til social afstand forhindrer nemlig store sammenkomster og begivenheder, men behovet for bevægelse og fællesskab er der stadig.

Derfor bliver den europæiske sportsuge, der finder sted mellem 23. og 30. september for 6. gang i træk, da også en fest for bevægelse – bare på en lidt anden måde.

Der vil være events overalt i Europa, men de tager hensyn til de lokale myndigheders COVID-19 sikkerhedskrav.

Alle kan derfor trygt melde sig selv eller sit event til European Week of Sport, der i Danmark realiseres i et tæt samarbejde med lokale partnere – blandt dem er DGI, Dansk Skoleidræt og Dansk Firmaidræt.

 

Om Eventet: 

I uge 39 er der igen WE WALK, når foreninger, institutioner, virksomheder og private på stier og stræder i hele landet går sammen i små og store gangfællesskaber.

WE WALK er for alle og går i al sin enkelthed ud på at få danskerne ud at bevæge sig sammen – med familien, naboen, kollegaerne eller kammeraterne. Store som små, unge som gamle kan være med, når alle inviteres ind i WE WALK-fællesskabet.

European Week of Sport skal inspirere til bevægelse. Alle danskere kan være med og bidrage til at skabe opmærksomhed med hashtagget #BeActive.

 

Der er vandreture i hele Europa ja naturligvis Danmark og Nordjylland er ingen undtagelse. Se her eksempler på vandreture, men der er mange flere at vælge imellem. Nederst kan du følge linket og se alle ruter i dit område.

 

VERDENS ENDE

DATO: 24/09/2020

    Klokken: 18:00
    Distance: 7 KM

Mødested: Mødes ved Kulturbroen på Nørresundby siden

Turen er i naturskønne omgivelser med udsigt til Limfjorden.

 

GÅTUR I AALBORG

Mødested: Kastevej 116

DATO: 22/09/2020

Klokken: 10:00

    Distance: 6 KM

Kom med en vaskeægte “Bevæg dig for livet” gå-vært med på en tur i Aalborg. Alle er velkomne.

 

GÅTUR I NØRRESUNDBY

DATO: 23/09/2020

Klokken: 15:00

    Distance: 5 KM

Mødested: Lindholm station i Nørresundby

Turen er ca. 4.5 km og går fra Lindholm station i Nørresundby til Lindholm Søpark.
Vi går turen rundt om den store Kridtgraven og har små 140 trappetrin på turen ud og går af en hyggelig skovsti resten af vejen. Der er en fantastisk udsigt fra toppen af skrænten.
Afhængigt af deltagere er det muligt at forlænge turen til havnefronten hvor den kan afsluttes et besøg på Café Victor for dem som vil med.

Se alle steder hvor du kan komme ud at gå her

 

Om European Week of Sport

European Week of Sport blev lanceret af Europa-Kommissionen i 2015 for at skabe opmærksomhed om, hvor vigtig en aktiv livsstil er for alle. Selv en lille stigning i regelmæssig fysisk aktivitet kan have stor indflydelse på sundhed og velvære. Ugens popularitet vokser konstant. Fra 5 millioner deltagere og 7.000 begivenheder i 2015 til 2019 med 14 millioner deltagere og 27.000 arrangementer i 42 europæiske lande.

Dansk hjemmeside: www.europeanweekofsport.dk.

 

Kilde: European Week of Sport

DN Isolering
Kai-Berntsen
Vivabolig
Bilhuset Biersted A/S