Bosætning Jammerbugt
Jutlander Bank
Datamarked artikel banner
Garant Brønderslev

Politiet ransagede tirsdag ni adresser i Aalborg. Det sker som led i en koordineret politiaktion i en større bedragerisag.

 

Nordjyllands Politi har tirsdag morgen den 24. november 2020 i samarbejde med Østjyllands og Københavns Vestegns Politi slået til på i alt 15 adresser – heraf ni i Aalborg-området, fem i Aarhus og en på Københavns Vestegn.

På disse adresser har politiets efterforskere nu hele formiddagen været i gang med at ransage. Vicepolitiinspektør Frank Olsen fra Nordjyllands Politi forklarer, at dagens aktion handler om en bedrageri-sag – en forholdsvis omfattende sag, der derfor krævede et koordineret setup på tværs af politikredse:

”Det drejer sig om en bedragerisag omkring køb og salg af biler, falske fakturaer og grov hvidvask. Det er en sag, vi har efterforsket gennem længere tid. Og det er det, der i dag fører til, at vi ransager 15 adresser i alt, hvor nogle af de mistænkte personer og virksomheder har til huse,” fortæller vicepolitiinspektør Frank Olsen.

 

Fem anholdte og et større efterforskningsarbejde

Politiet har anholdt fem personer i alderen 24-35 år i forbindelse med ransagningerne. De anholdte er sigtet for bedrageri og hvidvask.

Under ransagningerne har politiet også beslaglagt en række effekter, bl.a. dokumenter og it-udstyr, som vil blive undersøgt nærmere. Et omfattende efterforskningsarbejde går nu i gang, før sagen kan overdrages til anklagemyndigheden.

Af hensyn til den videre efterforskning har Nordjyllands Politi ikke yderligere oplysninger til offentligheden om sagen.

DN Isolering
Kai-Berntsen
Vivabolig
Tømrermester Thomas Aaby