Kaffebaren
Jutlander Bank
Faarup skovhus
Suvo

Laura Borg, Legehelt i Aalborg skal sammen med mere end 100 andre refleksløbere fra hele Danmark hjælpe med at bære Refleksstafetten 2021 fra Hjørring til København på blot fire dage. Torsdag d. 28. oktober løber Laura distancen fra Aalborg til Svenstrup. Hun løber for at sætte fokus på synlighed i trafikken og brug af reflekser i den mørke tid, og samtidig samler hun midler ind til Børneulykkesfondens initiativ Legeheltene, som hun selv er en del af. 

 

Kridt løbeskoene og på med reflekserne. På Årets Refleksdag, torsdag d. 28. oktober kl. 15.15 skydes Refleksstafetten i gang i Hjørring. Forude venter ca. 400 km stafet med poster i hele landet. Konceptet er ganske enkelt. Refleksstafetten skal fra Hjørring til København på blot fire dage, ved at frivillige løbere, og i år også cyklister, bringer stafetten gennem Danmark. Laura er blandt løberne, der med reflekser på løbetøjet skal lyse Danmark op og bære stafetten til Svenstrup, hvor de næste løbere står klar. Ruten, som hun skal tilbagelægge, er 6,7 km lang, og på distancen indsamler hun midler til Børneulykkesfondens initiativ Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark.

”Jeg har valgt at løbe med i Refleksstafetten, og sammen med en masse seje løbere, hjælpe med at lyse Danmark op i denne mørke tid. Herudover løber vi for at samle ind til Legeheltene, som jeg selv er en del af. Legeheltene sørger for at skabe aktivitet og bevægelse for de indlagte børn på hospitalerne, og spreder samtidig en masse glæde. Så det er jeg stolt af at være en del af og kunne hjælpe med at bidrage til gennem stafetten”, lyder det fra Laura, forud for stafetten.

Lokal indsamling til fordel for Legeheltene

Alle deltagere løber eller cykler for at sætte fokus på synlighed i trafikken og brug af reflekser i den mørke tid.

Samtidig skaffer hver enkelt refleksløber sig kilometersponsorater og MobilePay-donationer fra netværk, familie og venner, som sponsorerer et valgfrit beløb for hver kilometer, som løberen løber. Når stafetten er i mål søndag d. 31. oktober, lægges alle bidrag sammen og doneres ubeskåret til Legeheltene, så endnu flere indlagte børn kan få en mere aktiv hverdag fyldt med leg og bevægelse.

”For børn kan det være rigtig hårdt at være indlagt – naturligvis på grund af sygdommen, men også fordi hverdagens aktiviteter og sjove øjeblikke bliver taget væk. Hos Børneulykkesfonden ved vi, hvor afgørende det er, at de indlagte børn fortsat kommer op af sengen og får bevæget sig, og derfor er det helt fantastisk, at medarbejdere i Codan, Legeheltene selv og andre deltagere støtter op omkring Refleksstafetten og er med til at indsamle midler til Legeheltene,” fortæller Henriette Madsen, generalsekretær hos Børneulykkesfonden.

Suvo
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren