Kaffebaren
Nordjyske Bank
Faarup skovhus
Suvo

På et møde i Liberal Alliance Nordjylland valgte partiets bestyrelse at opstille den 34-årige Martin K. Madsen som spidskandidat ved det forestående regionsrådsvalg i Nordjylland.

 

Den 34-årige Martin K. Madsen er født og opvokset i Thy, hvor han i dag arbejder som gymnasielektor på EUC Nordvest i Thisted og Nykøbing. Martin K. Madsen er i nordjysk og LA-sammenhæng lidt af en veteran, der tidligere har været opstillet ved folketingsvalgene i 2015 og 2019, og endvidere var han nummer to på Liberal Alliances liste ved det foregående regionsrådsvalg.

Martin K. Madsen ønsker at repræsentere en linje, der ifølge ham selv bedst kan betegnes som ”LA Classic”.

”I Liberal Alliance er vi altid bedst, når vi er rigtigt liberale og står fast på de mærkesager, som folk ude i regionen kender os bedst for. Vi skal være dem, der kæmper for, at pengene bliver brugt ordentlig på kernevelfærd og at systemet er til for borgeren snarere end bare for sig selv”, fortæller Martin K. Madsen.

Det er hensigten, når de værste coronarestriktioner forhåbentligt er drevet over til foråret, at partiet holder et egentligt fysisk opstillingsmøde, hvor listen udvides med langt flere kandidater, der dækker hele Nordjylland geografisk.

”Der er som liberal i Nordjylland mange sager at bide sig fast i. Eksempelvis skal vi insistere på, at vi skal udnytte private leverandører, når det er muligt og når det giver mening! Og så skal vi være partiet, der siger endegyldigt fra overfor den tendens, hvor politikerne i større og større grad vil blande sig i, hvordan folk lever deres eget liv”, fortsætter Martin K. Madsen.

Til dagligt er han bosiddende i Nørager med sin forlovede Charlotte Berwald, der er forfatter.

Suvo
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren