Bøgsted A/S
JobConnection
Art By Me
PJ Industries

‘Løvernes Konge’ er tilbage! 

Jon Favreau står i spidsen for genskabelsen af Disneys animationsfilm fra 1994, der bl.a. har Donald Glover, James Earl Jones og Beyoncé på rollelisten.

Selvom Simba er den retmæssige tronejer, må han tage ud på en lang rejse, for at lære hvad det betyder at være en sand konge. På vejen møder han mange nye venner, men også stor modstand. Før Simba kom til, stod løven Scar nemlig til at arve tronen. Og jalousi kan have drastiske følger.

Filmen bruger det nyeste teknologi, for at skabe en version af ‘Løvernes Konge’ der er ulig noget vi før har set. Men bare rolig, eventyret er stadig fyldt med fantastisk musik og ikoniske øjeblikke. Den Oscar-vindende komponist Hans Zimmer er nemlig også tilbage.

Der er mange stjerner bag stemmerne i filmen. Donald Glover, Beyoncé, James Earl Jones, Alfre Woodward, Chiwetel Ejiofor, Seth Rogen og Billy Eichner er bare en håndfuld af de skuespillere der medvirker. Filmens instruktør, Jon Favreau, er bl.a. kendt for hans arbejde med ‘Avengers: Endgame’ og ‘Junglebogen’ fra 2016.

Kan ses i Aalborg biograferne fra onsdag d. 17. juli.

Gå til billetbestilling HER

Kilde: Nordisk Film Biograferne

Folmer Olsen
Tommy Telt
AKKC – Wallmanns
Tømrermester Thomas Aaby