Hotel Phønix
Jutlander Bank
AKKC
Bøgsted A/S

Nordjysk entreprenør udvider med jord-, beton- og kloakafdeling

Entreprenør Jimmy Pedersen A/S kickstarter nyt årti med at ansætte tidligere samarbejdspartner og hele hans stab af kloak- og betonfolk. Samtidig investerer virksomheden i nyt domicil.

 

Endnu flere ”Hjem Is-blå” håndværkerbiler fra Entreprenør Jimmy Pedersen (EJP) sendes nu ud på vejene i og omkring Aalborg.

 

Det nordjyske entreprenørfirma har nemlig udvidet med en jord-, beton- og kloakafdeling bestående af samtlige otte medarbejdere fra den mangeårige samarbejdspartner; Entreprenør Kenneth Løt i Sæby, som nu er under afvikling. Indehaver Kenneth Løt følger selv med til EJP, hvor han skal stå i spidsen for den nye afdeling som formand.

 

– Vi har igennem længere tid arbejdet på at tilføre nye kompetencer til virksomheden, og det er nu lykkedes. Ansættelsen af Kenneth Løt og hans stab af kloak- og betonfolk er et stærkt supplement til vores eksisterende forretning med murer- og tømrerarbejde i egenproduktion. Vi får flere strenge at spille på og kommer til at stå stærkere i forhold til totalentrepriser, siger murermester og indehaver af EJP, Jimmy Pedersen.

Flytter til dobbelt så meget plads

Med etableringen af den nye jord-, kloak- og betonafdeling vokser EJP fra 10 til 18 medarbejdere, der alle samles på adressen Sagavej 4 i Gistrup ved Aalborg. Men kun for en kort periode.

 

I løbet af april og maj skifter EJP nemlig de nuværende lejede lokaler i Gistrup ud med 1.250 kvadratmeter kontor, værksted og lager i en landejendom på Dybdalvej 11 ved Storvorde, godt seks kilometer øst for den nuværende adresse. Her er der langt bedre plads til en voksende maskinpark, som senest er udvidet med en 32 tons lastbil til entreprenørkørsel både internt og eksternt.

 

– Med flytningen får vi mere tidssvarende faciliteter og dobbelt så meget plads, siger Jimmy Pedersen.

 

Solid økonomi

Udvidelsen sker på basis af et sundt økonomisk fundament. EJP har for andet år i træk opnået AAA-vurdering og forventer overskud for femte år i træk, når 2019-regnskabet fremlægges senere på foråret.

 

Som led i udvidelsen ændrer EJP endvidere selskabsform fra ApS til A/S og foretager en opdeling i forretningsområderne EJP Murer & Tømrer, EJP Kloak & Beton samt EJP Projekt. Sidstnævnte skal beskæftige sig med udvikling og salg af byggegrunde.

 

EJP kan i 2020 fejre 15-års jubilæum. Foruden Jimmy Pedersen selv har Thomas Tabro Baastrup været med hele vejen og runder således også 15 år i firmaet. Desuden har Morten Jensen 10-års jubilæum.

Kilde: EJP

Folmer Olsen
Tommy Telt
Vivabolig
Tømrermester Thomas Aaby