Hotel Phønix
Nordjyske Bank
Faarup skovhus
Suvo

Det er fedt at arbejde hos Louis Nielsen. I hvert fald, når man spørger medarbejderne selv. Optikerkæden er netop blevet kåret som Danmarks 3. bedste arbejdsplads og nr. 1 indenfor detail.

Louis Nielsen er netop blevet kåret som Danmarks tredje bedste arbejdsplads og Danmarks bedste arbejdsplads indenfor detailbranchen. Det skete, da organisationen, Great Place To Work, kårede Danmarks bedste arbejdspladser via et online Facebook-event.

Sidste år blev Louis Nielsen kåret som Danmarks 5. bedste arbejdsplads. Det er altså lykkes for virksomheden at kravle to pladser op i en svær tid med Corona, og det gør Louis Nielsens HR-chef, Christina Elong Møller, ekstra stolt:

– I et vanvittigt år med Corona, hvor vores arbejdsliv er blevet vendt op og ned flere gange, har vi ikke bare holdt placeringen fra sidste år. Vi er lykkes med at rykke to pladser op ad listen, så vi i dag kan kalde os for Danmarks tredje bedste arbejdsplads og Danmarks bedste arbejdsplads indenfor detail. Det er jeg virkelig stolt over, fortæller hun.

Ekstra fokus på trivsel i et svært Corona-år

Hos Louis Nielsen Brønderslev er indehaver chefoptiker Rikke Petersen stolt over prisen. Her har man haft ekstra fokus på medarbejdertrivsel under corona.

– I et år med Corona har vi haft ekstra stort fokus på medarbejdernes trivsel og indført forskellige tiltag for at imødekomme de svære situationer og usikkerhed hos den enkelte medarbejder. Vi har hele tiden informeret vores medarbejdere og snakket med dem om udviklingen, og hvad det betyder for os som arbejdsplads, fortæller Christina Elong Møller.

chefoptiker Rikke Petersen og resten af kollegaerne i Louis Nielsen Brønderslev glæder sig over, at de nu kan bryste sig med den flotte placering.

Glade medarbejdere giver glade kunder

Hos Louis Nielsen Brønderslev oplever man, at glade medarbejdere og glade kunder hænger uløseligt sammen.

– Når medarbejderne har det godt, kan kunderne også mærke det. Vi hører ofte fra vores kunder, er de er glade for den tone, der er i butikken. Det smitter positivt af på kundernes oplevelse, som føler sig trygge i butikken, fortæller Christina Elong Møller.

Stor undersøgelse blandt medarbejderne

Great Place to Work, som bl.a. støttes af Dansk Erhverv, står bag den uvildige undersøgelse, hvor medarbejdere er blevet stillet en række spørgsmål om deres arbejdsglæde hos Louis Nielsen.

Medarbejderne svarer anonymt. Over 90 % af Louis Nielsens medarbejdere har besvaret spørgeskemaet, hvilket er den største svarprocent, som Great Place to Work har registreret i år blandt de deltagende virksomheder

–I har formået at styre flot igennem i et ekstra udfordrende år, fortalte Brian Mikkelsen, direktør i Dansk Erhverv, i en hilsen i den online begivenhed.

Great Place to Work-certificeringen tildeles virksomheder, hvor kulturen på arbejdspladsen kendetegnes af en særlig høj grad af tillid og et generelt positivt arbejdsmiljø, og den er baseret på en lang række data og informationer om virksomheden, herunder anonyme spørgeundersøgelser blandt virksomhedens medarbejdere.

Great Place To Work er den førende globale virksomhed inden for anerkendelse af arbejdspladser, og hvert år undersøger organisationen tusindvis af virksomheder i hele verden. Det har gennem 30 års arbejde givet indsigter og erfaringer fra adskillige millioner af medarbejderes fortællinger om deres arbejdspladser.

Glæder sig til at fejre det

Hos Louis Nielsen Brønderslev glæder chefoptiker Rikke Petersen og kollegerne sig til at kunne fejre resultatet, når corona tillader den slags begivenheder.

– Vi ville naturligvis gerne have fejret det stort, men det må vi gøre, når det igen er muligt, fortæller Christina Elong Møller.

Suvo
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren