Kaffebaren
Nordjyske Bank
Faarup skovhus
Suvo

Foto: Bluelinemedia.dk


Målmandstalent til Aalborg Pirates  

Aalborg Pirates har til de to kommende sæsoner, skrevet  kontrakt med den 20-årige målmand, Frederik Søgaard, der  kommer til Aalborg fra Herning Blue Fox. 

– Vi har kigget en del på Frederik, og der er meget talent i den  unge målmand. Vi ser ham som en kommende stærk  målmand, der har mulighed for at komme omkring landsholdet.  Han har endnu ikke fået det store gennembrud på eliteniveau,  men det regner vi med, at det kommer hos os, udtaler  sportschef Ronny Larsen. 

Frederik Søgaard er det seneste produkt af Hernings store  talentarbejde, hvor man har produceret mange gode målmænd  gennem årene. Vores egen, George Sørensen, er produkt af  Hernings målmandsarbejde, hvor også Mathias Seldrup, Simon  Nielsen og Frederik Andersen kan nævnes som produkt af det  arbejde. 

Hans talent har også bragt ham omkring U18 og U20  landsholdet, hvor han har været med U18 Div IA VM i 2018/19  sæsonen, hvor han var holdkammerat med Pirates spillerne,  Jonas Brøndberg, Nikolai Nielsen og Jonathan Brinkman. 

– Frederik kommer til Aalborg Pirates for at styrke  målmandsteamet, hvor han også kommer til at lære en del af  George Sørensen i de kommende sæsoner. Det er planen at  Frederik skal stå nogle kampe i løbet af sæsonen, og at han  bliver en vigtig brik på det kommende hold i fremtiden. Vi har i  den forgange sæson set vigtigheden i et solidt målmandsteam,  i tilfælde af skader og perioder med mange kampe på få dage  og her skal Frederik løfte os yderligere, slutter Ronny Larsen. 

Frederik slutter sig til holdet i løbet af sommeren og kommer til  at spille med nummer 30 på ryggen. 

Suvo
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren