Kaffebaren
Jutlander Bank
Faarup skovhus
Suvo

Nu har du muligheden for, at præsentere din ide/virksomhed for en række investorer i Nordjysk Invest den 19. november 2021, dog er der ansøgningsfrist senest den 31. oktober 2021 til denne pitchrunde.

Er du iværksætter, scaleup virksomhed eller står du overfor et generationsskifte? Så er det nu, du har chancen for at få værdifuld sparring, et professionelt netværk og mulighed for at få del i den kapital, som vi kalder for de “kloge nordjyske penge”. Fortæller Brian Bundgaard, der er en af initiativtagerne til Nordjysk Invest.

Hvis vi sætter de virksomhedsejere, der er rigtig gode til at drive forretning, sammen med de ildsjæle, som har de gode ideer, så må vi kunne skabe noget fantastisk.

På vores pitch events får I muligheden for at præsentere jeres virksomhed. Til pitchen er det vigtigt, at i har fuld kendskab til alt i jeres virksomhed. Sørg for at kende alle tal i din virksomhed, det giver jer en tryghed for at kunne svare hurtigt og præcist.

Nordjysk Invest er en kompetent og pengestærk netværksgruppe med base i Aalborg. Flere gange årligt åbner vi dørene for, at udvalgte virksomheder og iværksættere kan komme og pitche deres forretningsidé. Har du en virksomhed, der er klar til vækst? Så har Nordjysk Invest de kloge penge.

Besøg Nordjysk Invests hjemmeside og ansøg via dette LINK

Suvo
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren