Nordjysk ride- og Islænderudstyr
Springeren
Datamarked artikel banner
Garant Brønderslev

Stifter og ejer af byggerådgivervirksomheden Marcussen A/S, Poul Erik Marcussen overdrager nu direktørstolen til projektchef Claus Rimmer Refsgaard. Det sker forud for en ny vækstfase, der blandt andet resulterer i, at virksomheden bliver landsdækkende. 

Marcussen A/S, der tilbyder byggerådgivning til erhverv og privatkunder, gennemfører nu et generationsskifte. Stifter, ejer og adm. direktør Poul Erik Marcussen har udnævnt sin højre hånd, Claus Rimmer Refsgaard til ny adm. direktør. 

 

Claus Rimmer Refsgaard var den første medarbejder, som Poul Erik Marcussen ansatte i 2006, og generationsskiftet har været planlagt i flere år: 

 

– Det er helt afgørende for virksomhedens fortsatte vækst og udvikling, at et generationsskifte som dette planlægges i god tid og gennemføres over en årrække. Derfor har vi arbejdet med planerne i et stykke tid, og nu er tiden kommet til at videregive ansvaret til Claus. Han er en fantastisk rådgiver, kollega og ven, som jeg har samarbejdet med i mange år, og som jeg har naturligvis har 100% tillid til, siger Poul Erik Marcussen og fortsætter: 

 

– At jeg videregiver ansvaret til Claus betyder dog ikke, at jeg selv stopper med at arbejde. I de kommende år vil jeg koncentrere mig mere om mine opgaver inden for syn og skøn, hvor vi har en særlig niche. Derudover vil jeg fortsat have ansvaret for salg og markedsføring. 

 

Claus Rimmer Refsgaard har overtaget direktørstolen i virksomheden med virkning fra 1. juli 2020. Samtidig er kollegaen Thomas Nielsen blevet forfremmet fra projektleder til projektchef. 

 

Væksteventyr i vente

Marcussen A/S har haft en positiv udvikling de seneste år med stigende omsætning og ansættelse af nye medarbejdere. Nu står virksomheden så over for et decideret væksthop med indgåelse af aftaler med tre store ejendomsinvestorer med samlet set 5-6.000 lejligheder fordelt i de største danske byer. 

 

Disse lejligheder skal have gennemført 1-års og sidenhen 5-års gennemgang, og her kan Marcussen A/S noget helt særligt: 

 

– I de seneste 1-2 år er vi i stigende grad blev valgt til at lave de obligatoriske 1-års og 5-års syn af nybyggede boligejendomme. Det er et område, som enten rådgiverne på byggeriet eller de udførende typisk selv har stået for, men her kan vi tilbyde en helt igennem uvildig gennemgang. Det er naturligvis til fordel for bygherren, men det er også til fordel for rådgivere og entreprenører, da der med vores stempel på rapporterne ikke kan sås tvivl om objektiviteten. I sidste ende er det desuden til fordel for lejere og ejere af boligerne, at synet bliver så fair som muligt, forklarer Claus Rimmer Refsgaard. 

 

Claus Rimmer Refsgaard har været ansvarlig for udvikling af forretningsområdet i virksomheden, og det er gået over al forventning med indgåelse af flere store aftaler på det seneste. Aftalerne har desuden været medvirkende til, at Marcussen A/S er gået fra at være en regional spiller til nu at blive national: 

 

– Vores hjemmebane har hidtil være Nordjylland, men nu får vi faste aftaler også i bl.a. København, Odense og Aarhus. Derfor er vi i gang med at rekruttere yderligere medarbejdere til vores forretning, slutter han. 

 

Marcussen A/S vil dog fortsat betjene sine kunder fra kontoret på Indkildevej i Aalborg. 

 

DN Isolering
Kai-Berntsen
Det Hemmelige Teater
Bilhuset Biersted A/S