Bøgsted A/S
JobConnection
Art By Me
PJ Industries

Siden jeg var knægt har jeg haft interessen for at lave mad.
Nogen spiser for at leve, jeg lever for at spise fortæller Martin Mygdam. Livet er simpelthen for kort til kedelig og smagsløs mad. Jeg var nok lidt af en ”brokrøv” som dreng og fik derfor hurtigt besked på, at hvis maden ikke var god nok, så kunne jeg da bare lave den selv. Og så måtte jeg jo i gang.

Kærligheden til mad er enorm, og jeg nyder at bruge en masse tid på at lave maden, for så at bruge meget kort tid på at spise den. Det er der mange der ikke forstår, men jeg hygger mig med det. Jeg vil gerne lave alt det jeg overhovedet kan fra bunden. At bruge et døgn på at lave en rødvinssauce, når man kan få en udmærket en på flaske, det er da lidt skørt, men sådan er jeg kvaliteten skal være i top.

Apropos det at kalde, så er Myggen det navn jeg hurtigt fik på mig, da jeg i mine helt unge dage tog fodboldstøvlerne på i Herning Fremad. Navnet har siden holdt ved, så det lå jo lige til selvsamme højre – fodboldben, at min virksomhed skulle hedde Myggen’s.

At maden smager, ser flot og indbydende ud er essentielt for mig. Smagen er og bliver det vigtigste, derfor er detaljerne vigtige for at få maden helt perfekt. Har man gode råvarer, så skal de simpelthen også behandles med respekt. Ligeledes vil jeg at meget gerne have lov til at præsentere maden, og fortælle den historie der er omkring menuen, på sammenvis som den historie, der er til en god flaske rødvin.

Jeg vil ikke gå på kompromis med kvaliteten og vil kun levere mad og madoplevelser, hvor kvaliteten er helt i top. Kunden har behovet og ønskerne, og så er det min fornemmeste opgave at opfylde dem.

Som grillmand har jeg efterhånden prøvet lidt af hvert. Jeg har i flere år været en del af det danske Grill-landshold, og vundet mange præmier blandt andet ved Verdensmesterskaberne i Memphis USA. Ligeledes har jeg med Grilleriet Aalborg vundet DM i Grill samlet to gange samt vundet flere DM kategorier med Team Myggen.

Hvorfor så starte eget firma i navnet Myggen’s

Jeg er ret sikker på, at jeg har noget at komme med, som ikke så mange andre har. Det med at rykke ud til folks egen bopæl for at lave maden hjemme hos dem fremfor, at de får maden leveret i termokasser, det gør bare noget ekstra.

Kunden får maden som de vil have den til aftalte tid. Kunden skal ikke tænke på så meget, jeg tilpasser mig, derved får de serveret mad og drikke, når det passer til deres fest. Jeg tager helst ud og snakker med kunden inden og så sammensætter vi dagen/menuen efter kundens ønske. Det er også rart lige at få set hinanden i øjnene, og vide hvad begge parter går ind til. At købe mad udefra er en tillidssag, så inden jeg tager fra kunden ved det første møde, så skulle de gerne vide at deres mad er i trygge hænder.
Det var en god fest, men maden var kedelig….Undskyld, det har man hørt mange gange, og hvor er det bare ærgerligt. Gæsterne husker altså bare maden.

Jeg er god at tilpasse mig, og jeg sætter virkelig en ære i, at kunden får opfyldt sine ønsker om både menuen og måden den serveres på. Selvfølgelig kan de komme med ønsker, hvor jeg må melde pas. Det kan være, at jeg simpelthen ikke kan lave maden på det gear jeg kommer med, men så finder vi som regel en anden løsning, eller jeg må hjem og i træningslejr.

Food Truck eller promotionvogn

Jeg har ligeledes investeret i en ret stor truck. Det er ikke en decideret food truck, men den kan sagtens bruge som spisesal i stedet for et telt.  Den er 50 M2, så der kan sagtens laves en større buffet inde i den. Jeg står uden for med mit grill-setup og laver en skøn anretning til de gæster som måtte leje den. Det kan også være teambuilding, hvor gæsterne selv være med til at grille.

Promotionvogn eller et showroom til messe og udstillinger, hvor der kan sælges varer, Måske skal vognen bruges som tjek ind ved et sportsarrangement. Mulighederne er mange….

Grill kurser

Jeg tilbyder også kurser i grill. Med over 15 års erfaring hos både Weber og Backyard Living sammenholdt med at jeg jo uddannet skolelærer, har gjort grillkurserne til en fantastisk oplevelse for de mange mennesker, der gennem årene har deltaget. Kurserne kan være temakurser som Pizza på grill, fisk og skaldyr, vildt, grønt, kød, julekurser og meget mere. Det kan jo også være, at en gruppe personer booker mig og de selv har ønsker til, hvad de gerne vil lave og lære på grillen.

Der er ingen tvivl om at grillen vil være omdrejningspunktet i det meste af det jeg laver, men skulle der være nogen der vil have mig hjem og ”trylle” mad i deres eget private køkken, så kan jeg skal sagtens klare det.

Catering

Ringer en kunde og skal bruge 100 spareribs eller 10 sider varmrøget laks leveret hjem til, så skal det da heller ikke være en opgave der ikke løses. Så catering kan jeg skam godt løse hos Myggen’s. Men vigtigt er for mig, at maden stadig er behandlet med kærlighed, og grillen har været taget i brug, hvis råvaren altså egner sig til det. Mad bliver altså bare godt på en grill.

For yderligere kommentarer
Martin Mygdam
Tlf.: 23 22 22 62

Folmer Olsen
Tommy Telt
Nordjysk Bilpleje
Tømrermester Thomas Aaby