Bosætning Jammerbugt
Springeren
Staudemarken
Vejgaard sten og krystaller

Foråret 2020 byder på store jazzoplevelser i Musikkens Hus. Som medlem af Musikkens Jazzklub er der mulighed for at få eksklusive rabatter på koncerter med Niels Lan Doky, Mathias Heise, Cæcilie Norby og ikke mindst amerikanske Wynton Marsalis.

 

Nordjyder kan se frem til et forår i jazzmusikkens tegn, når Musikkens Hus slår dørene op til en række jazzoplevelser ud over det sædvanlige. Som medlem af Musikkens Jazzklub er det muligt at få eksklusive rabatter på fire udvalgte koncerter med danske og internationale jazzkunstnere.

 

Den 11. februar kan medlemmer af jazzklubben opleve det amerikanske jazzikon Wynton Marsalis i Musikkens Hus sammen med bigbandet Jazz at Lincoln Center Orchestra. Jazzsangerinden Cæcilie Norby, som i efteråret var aktuel i TV 2s programserie Toppen af Poppen, besøger Musikkens Hus den 7. marts, hvor sangerinden vil invitere publikum ind i sit imponerende, musikalske univers.

 

Jazzklubbens medlemmer kan desuden glæde sig til at opleve den unge, fremadstormende jazzstjerne Mathias Heise i en trio, der hylder mundharpekoryfæet Toots Thielemans den 3. april. Sidst men ikke mindst byder Musikkens Jazzklub på en helt særlig koncertoplevelse den 2. maj, når jazzpianisten Niels Lan Doky som en del af sin første landsdækkende turné i 10 år besøger Musikkens Hus.

 

Læs mere om Musikkens Jazzklub på www.musikkenshus.dk.

Bilhuset Biersted A/S