Makerspace får en lille

Trekanten junior udgave af Makerspace åbner til juni, men blev prøvet af forleden, hvor der blev printet med 3D penne 🙂

Trekantens nye MiniMakerspace bliver et mekka for de kreative, hvor alt er muligt, så længe man tør sætte tingene sammen på nye måder. For den tidligere IT-cafe overfor biblioteket får nu nyt liv som børneunivers for de 2-12-årige børn og barnlige sjæle.

Lokalet kommer til at være et light alternativ til vores Makerspace i kælderen, hvor vi tæmmer de mere avancerede teknologiske processer. Trekantens nye tilbud kommer derfor til at hedde MiniMakerspace, og vil indeholde enkle teknologier såsom 3D-penne og limpistoler men også helt analoge værktøjer, som staffelier til maling og høvlebænke.

Vi glæder os til at åbne for værkstedet i juni måned.


Hver lørdag sker der noget på Trekanten

Dit lokale kulturhus skal have noget på hjerte, særligt når du har fri. Derfor har vi arrangeret et tilbud til alle Jer der lægger vejen forbi om lørdagen. Her vil der altid være en aktivitet, som du kan deltage i, i Trekantens åbningstid.
Vi har kørt med mange forskellige tilbud lige fra lysmaling, over fremstilling af tryllestave, og vi har også leget med 3D penne.
Lørdagsaktiviteterne bliver slået op på Facebook mandagen før – og/eller kan ses på vores hjemmeside.

Familiekoncert med Michael Back

Nu huserer bydelens egen børnemusiker Michael Back atter på kulturhuset Trekanten. Lørdag den 27. april giver han nemlig familiekoncert klokken 10.30. ”Koncerten er for børn og barnlige sjæle og selvfølgelig også for far og mor, så alle kan komme ned og få en god oplevelse, sammen”, siger Michael.

Det bliver det stensikkert også, for Michael Backs koncerter er altid sjove for børnene, der både skal hoppe, danse og synge og klappe med på de allerbedste af hans sange fra de sidste 5 cd-udgivelser.

Rockende Rumstation lander

Der er noget indbygget modsat i navnet Ulfborg Rumstation, men modsætninger mødes og sød musik opstår. For rumstationen lander nu på kulturhuset Trekanten og holder koncert for fulde gardiner, på torsdag den 25. april. Her vil de udsætte publikum for nærkontakt med deres egne videreudviklede udgaver af kendte numre fra tresserne og opefter; “musik med lidt kant” som de beskedent betegner det selv.

I front finder vi Søren Leo Kronvold på vokal & keyboards, og bandet består ellers af Jon Kobberup: Guitar, Peter Amstrup: Guitar, Mikkel Pedersen: Bas og ikke mindst Thomas Andersen på Trommer. Musikken fyres af fra klokken 19.30 og billetter fås på trekanten.info og koster 50,-

Kilde: Trekanten