Kaffebaren
Nordjyske Bank
Faarup skovhus
Suvo

Live-musik:

MGP-stjerner spiller deres første koncerter i Fårup Sommerland

Fårup Sommerland kan i weekenden afvikle sæsonens første koncerter i parken, og her glæder man sig over, at det med de gældende coronarestriktioner endelig er muligt at give publikum en musikalsk oplevelse. Det er stjernerne fra MGP 2021, der indtager scenen til deres allerførste livekoncerter foran et fysisk publikum.

Der bliver fuld knald på musikken i skoven omkring Fårup Sommerland den kommende weekend, når de danske MGP-stjerner fra 2021 skal holde deres allerførste livekoncert foran et fysisk publikum. Her skal Fårup Sommerland lægge scene til, og samtidig bliver det forlystelsesparkens gæster, der får fornøjelsen af at opleve de unge MGP-stjerners optræden udenfor tv-studiernes rampelys for første gang.

Både lørdag 8. maj og søndag 9. maj indtager stjernerne fra MGP scenen midt i Fårup Sommerland med shows klokken 13 og klokken 15. Det bliver dermed to eftermiddage i forlystelsesparken, der vil emme af musik, fest, dans og glade børn – både på scenen og foran scenen.

– Vi er utroligt glade for og lettede over, at vi kan have publikum til de koncerter, vi har planlagt for 2021-sæsonen i Fårup Sommerland. Vi føler os overbeviste om, at vi kommer til at give vores unge gæster og deres forældre en uforglemmelig oplevelse, og forhåbentlig gælder det samme for MGP-stjernerne, når de for første gang skal spille en koncert foran et rigtigt publikum, siger Niels Jørgen Jensen, direktør i Fårup Sommerland.

Af hensyn til de gældende coronarestriktioner vil de fire shows skulle opleves siddende på festivalstole, som Fårup Sommerland opstiller og inddeler i sektioner. Derfor er der også kun et begrænset antal pladser, men til gengæld afvikles der to koncerter både lørdag og søndag.

Alle gæster over 15 år i Fårup Sommerland skal kunne fremvise en negativ coronatest (hurtigtest eller PCR-test), der maximalt er 72 timer gammel på ankomsttidspunktet, have overstået en covid-19 infektion eller være færdigvaccineret for at besøge Fårup.

Om Fårup Sommerland:

Fårup Sommerland blev etableret i 1975 og kunne i 2020 fejre 45 års jubilæum. Forlystelsesparken er årligt besøgt af cirka 600.000 gæster, hvoraf 80 procent er danske. Fårup Sommerland har en gæstetilfredshed på hele 99 procent og har gennem årene vundet en lang række priser og er bl.a. kåret til top 3 blandt Europas bedste forlystelsespark fire år i træk (Kirmes, 2015, 2016, 2017 og 2018), Verdens 3. bedste service (IAAPA, 2015 og 2016), Nordens bedste sommerland i 2018 og 2019 (barnsemester.se) og forlystelsen Saven er kåret som bedste nye rutsjebane i Europa 2020. Fårup Sommerlands vision er at være indbegrebet af enestående oplevelser for familier i hele Norden, og Fårups slogan er ”De største oplevelser er dem vi har sammen”.

Suvo
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren