Bosætning Jammerbugt
Springeren
Faarup skovhus
Garant Brønderslev

Tag hele familien med på tidsrejse tilbage til 1533 – på skovtur i middelalderen

 

Velkommen til Middelalderdage på Voergaard Slot – en oplevelse for hele familien.

Med sværdet i hånd er du klar til at træde ind i historien og drage afsted til de traditionsrige årlige Middelalderdage på Voergaard Slot.

Hvert år i uge 29 bliver slottet vakt til live og skikkelser fra middelalderen vil bevæge sig rundt i og omkring slottet. I løbet af dagene kan du blandt meget andet opleve musik og gøgl, håndværk og fortælling, mad og drikke, legeplads og hygge, krudt og kugler, smukke møer og raske svende, stærke landsknægte og kolde øl. Og mange, mange andre indtryk og oplevelser.

Der kommer hvert år ca. 25.000 – 30.000 mennesker på besøg i Middelalderen. Det er et godt sted for børnefamilier, der gerne kommer 3 til 4 generationer sammen – ja, mange har det ligefrem som en fast tradition! Hvad kunne være bedre end at tage en madkurv og et tæppe med og hygge under lindetræerne ved Danmarks smukkeste herregård? For slet ikke at tale om alle de oplevelser, alle i familien kan glæde sig til. Tag hele familien med på tidsrejse til Middelalderen.

Middelalderdagene er arrangeret af foreningen “Voergaard Levende Historie”. Det er medlemmerne og deres frivillige arbejdskraft som danner grundlaget for Middelalderdagenes eksistens.

Middelalderdagene holder åbent hver dag i uge 29 fra kl. 10.00-17.00.

Entrépris 50 kr. Parkering 20 kr.

Børn under sværdhøjde (7 år) gratis

 

Lørdag d. 13. juli – lørdag d. 20. juli. 

Alle dage 10.00 – 17.00

Pris

Entré personer fra 7 år

50.00 kr.

 

Entré børn under 7 år

Gratis

 

Parkering

20.00 kr. 

Voergaard Slot
Voergaard 5
9330 Dronninglund

Kilde: Visit Brønderslev

DN Isolering
Kai-Berntsen
Det Hemmelige Teater
Bilhuset Biersted A/S