Hotel Phønix
Jutlander Bank
AKKC
Bøgsted A/S

Nordjyllands Politi modtog tirsdag den 18. februar 2020 kl. 06:35 en anmeldelse via 112 om en livløs mand på en adresse i Oue, 9500 Hobro.

Politi og ambulance kørte til stedet og konstaterede, at der var tale om en polsk mand bosiddende i Oue. Manden var livløs og havde skader i hovedet. Han blev erklæret død kl. 07.11.

”Der befandt sig ni personer på samme adresse som afdøde, som nu er anholdt, da politiet betragter omstændighederne omkring dødsfaldet som mistænkelige. Det er vores opfattelse, at der i løbet af natten har været drikkelag på den aktuelle adresse,” udtaler vicepolitiinspektør Christian Toftemark, Nordjyllands Politi.

Det er endnu ikke klarlagt, hvordan den afdøde mand havde pådraget sig sine skader, hvilket politiet nu er i gang med at undersøge.

 

Ikke muligt at køre gennem Oue

Et større område i Oue by er nu afspærret i forbindelse med sagen. Det er således ikke muligt for trafikanter at køre gennem byen.

Nordjyllands Politi har ikke for nuværende flere oplysninger om sagen til offentligheden. Vi opfordrer til at følge med på Twitter (@NjylPoliti), hvor vi vil sende opdatering ud.

 

Pressens kontakt i sagen:

Vicepolitiinspektør Christian Toftemark, tlf. 5162 5508

Folmer Olsen
WashnGo
Vivabolig
Tømrermester Thomas Aaby