Hotel Phønix
Jutlander Bank
Bøgsted A/S

Den første vinder af DRs overlevelseseksperiment “Alene i vildmarken”, var naturligvis Nordjyde.

Fakta om Vildmarks-Jon:

Outdoor og eventmager, Jon Lindberg 1980  

Uddannet lastvognsmekaniker, Sergent i Forsvaret og jæger.

Gift og far til 2.

Driver i dag Outdoor og Event-virksomhed i Vildmarkscentret ved Nols sø i Saltum. Jon tilrettelægger Vildmarks- og overlevelsesture samt teambuilding og outdooraktiviteter ud fra et simpelt mind-set: ”pak simpelt lev max”. En tilgang der udfordrer vanens magt i tanker og som frisætter større potentiale til at komme ud over rampen til et friere liv.

 Aktuel med bogen Med Jon i vildmarkenog foredraget til private, virksomheder og institutioner Det vi ikke har det snitter vi”.

Vildmarks-Jon

  • Vinder af DR-programmet “Alene i Vildmarken”.

EN BLOG OM AT

  • At komme ud over rampen til et friere liv
  • Masse af røg til nye oplevelser
  • Vildmarkens mind-set i hverdagen

“Hvordan overlever man alene i vildmarken”

Det første der slår mig er, TILPASNING, – evnen til at finde ro med og udnytte det man har. Jeg husker livets ubekymrede leg, mens jeg gravede skyttegrave i mine tidlige år sammen med kammeraterne i Ålbæks klitplantage. Jeg husker lige så, hvordan dumdristigheden drev mig ud på havets bølger uden at tænke konsekvenser. Drømmene var store og gejsten var utrættelig. Alle disse eventyr blot for at mærke pulsen og adrenalinets lykkerus… og på samme måde kom jeg på mit livs eventyr i DRs eksperiment, “Alene i vildmarken”.

Med en god portion nordjysk mentalitet og vilje til sætte nye milepæle, har jeg tilegnet mig evnen til at udnytte naturens ressourcer og værdien af at forudsige dens styrke. Jeg har fisket i hav, åer og søer så ofte som anledningen bød sig og lige siden jeg selv fik børn, har jeg trukket dem med ud i vildt og krat for at lade dem mærke kontrasterne som de kun kan opleves i naturen.

Egentlig har jeg altid været social anlagt. Men da jeg efter mange års tilpasning til arbejdsmarkedet og familielivets vilkår, fik chancen for at deltage i eksperimentet Alene i vildmarken, var jeg slet ikke i tvivl. Dette var min ultimative chance for at vende tilbage til udgangspunktet for min personlige drivkraft, nemlig at prøve mig selv af i yderlighederne – og helt alene.

Velkommen til min blog – en lille afstikker fra hverdagens hamsterhjul og ud gennem hullet i hækken til større personlig frihed.

Følg også med på Vildmarks-Jon på Instagram og Facebook

 

DN Isolering
WashnGo
AKKC Mama Mia
Vivabolig
SHARE
Foregående artikelMoral er godt – dobbeltmoral er dobbelt så godt?
Næste artikelFDM advarer mod livsfarlige autostole
Fakta om Vildmarks-Jon: Outdoor og eventmager, Jon Lindberg 1980. Uddannet lastvognsmekaniker, Sergent i Forsvaret og jæger. Gift og far til 2 Driver i dag Outdoor og Event-virksomhed i Vildmarkscentret ved Nols sø i Saltum. Jon tilrettelægger Vildmarks- og overlevelsesture samt teambuilding og outdooraktiviteter ud fra et simpelt mind-set: ”pak simpelt lev max”. En tilgang der udfordrer vanens magt i tanker og som frisætter større potentiale til at komme ud over rampen til et friere liv.