Hotel Phønix
Jutlander Bank
AKKC
Bøgsted A/S

I anledning af 50-års jubilæet for en af historiens største musicalsucceser kan Jesus Christ Superstar opleves i en storslået koncertudgave, når Danmarks Underholdningsorkester gæster Musikkens Hus i efteråret 2020.

 

Til næste år er det 50 år siden, at Andrew Lloyd Webber og Tim Rices tidløse rockmusical Jesus Christ Superstar brød igennem. I den anledning drager DR’s Underholdningsorkester på turné for at hylde det koncertalbum, der ligger til grund for den populære musical.

 

Koncertalbummet spiller en vigtig rolle for musicalens tilblivelse, da komponist Andrew Lloyd Webber og skuespilforfatter Tim Rice i første omgang ikke kunne finde en producer, der ville sætte musicalen op. I stedet udgav de Jesus Christ Superstar som koncertalbum i 1970, hvilket viste sig at være en god idé. Albummet blev en kæmpe succes og toppede hitlisterne i USA, og allerede året efter blev Jesus Christ Superstar præsenteret som musical på Broadway i New York.

 

Jubilæumskoncerten i Musikkens Hus fremføres af Danmarks Underholdningsorkester under ledelse af Andreas Vetö. Sangene bliver fremført på engelsk af et dansk cast, som offentliggøres senere.

 

Jesus Christ Superstar-jubilæumskoncerten kan opleves i Koncertsalen i Musikkens Hus søndag den 25. oktober klokken 20.00.

 

Billetter kan købes allerede nu på www.musikkenshus.dk.

Kilde: Musikkens Hus

DN Isolering
Tommy Telt
Vivabolig
Tømrermester Thomas Aaby