Hotel Phønix
Jutlander Bank
AKKC
Bøgsted A/S

Aalborg Sv – narkobilist kørte i grøften


Torsdag den 2. april om morgenen kørte en mand i 50’erne i grøften ved Ny Nibevej i Aalborg Sv. Manden kom kørende ad vejen mod øst, da han kørte i rabatten syd for vejen og mistede herredømmet over sin personbil. Han kørte derefter ud i den grøft, der er anlagt nord for vejen. En beredskabspatrulje tilsendt stedet kunne heldigvis konstatere, at manden ikke havde lidt skade. Bilen led dog mindre materielle skader.

Grundet mistanke til påvirket kørsel blev manden instrueret i at deltage i en narkometertest. Testen gav positivt udslag for, at manden var påvirket af euforiserende stoffer. Derfor blev han sigtet og anholdt for kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer og kørt til skadestuen med henblik på at få taget en blodprøve.

Aalborg Øst – narkopåvirket bilist anholdt


En 25-årig mand førte personbil ad Hadsundvej i Aalborg Øst onsdag den 1. april om aftenen. Her blev han standset af en patrulje til et rutinetjek grundet mistanke til påvirket kørsel. En narkometertest blev udført med manden. Testen gav positivt udslag for, at manden var påvirket af stoffer. Derfor blev han sigtet og anholdt for narkokørsel.

Aalborg Sv – uberettiget adgang til computer


En 19-årig mand i Aalborg Sv blev udsat for, at en gerningsmand fik adgang til hans computer ved hjælp af en keylogger. Den uberettigede adgang til mandens computer fandt sted onsdag den 25. marts om eftermiddagen.

 

En keylogger er en form for spyware, som registrerer, hvilke taster du trykker på. En keylogger kan bruges til at opfange adgangskoder eller personlige oplysninger.
Klik her for at læse om spyware på Borger.dk, og hvordan du beskytter dig mod det

Svenstrup J – værktøj stjålet ved indbrud


Mellem mandag den 30. marts kl. 09:00 og onsdag den 1. april kl. 07:00 blev en skurvogn udsat for indbrud i Svenstrup J. Indbrudstyven(e) fik adgang til huset ved at rykke døren til skurvognen af. Blandt de stjålne genstande var to vinkelslibere og en arbejdsradio.

Har du set mistænkelig færden i Svenstrup J? Kontakt politiet på 114.

 

Hent Nabohjælps app og forebyg hvert 4. indbrud

Nabohjælp er en af de mest effektive metoder til at undgå indbrud. Faktisk så effektiv, at det forebygger op mod hvert 4. indbrud. Med Nabohjælps nye, gratis app er det blevet endnu nemmere at være nabohjælper.

Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Aalborg – indbrud i lejlighed


En lejlighed på Engtoftevej i Aalborg blev udsat for indbrud onsdag den 1. april kl. 17:45-18:15. Indbrudstyven(e) fik adgang til lejligheden ved at bryde et soveværelsevindue op. Blandt de stjålne genstande var sølvtøj og en lampe. Tyven(e) forlod gerningsstedet ad en kælderdør.

Har du set mistænkelig færden på Engtoftevej i Aalborg? Kontakt politiet på 114.

 

Kilde: Nordjyllandspoliti

Folmer Olsen
WashnGo
Vivabolig
Tømrermester Thomas Aaby