Hotel Phønix
Jutlander Bank
Faarup skovhus
Garant Brønderslev

Aalborg C – musik til ulempe dæmpet af patrulje


Natten til fredag den 18. september modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om, at der blev spillet høj musik til gene for nabolaget på en adresse i Aalborg C.

Anmelder havde forsøgt at tage kontakt til vedkommende for at bede dem om at skrue ned for musikken – dog uden held.

Derfor sendte vagtcentralen en ledig patrulje til stedet, hvor de traf vedkommende, som lyttede til høj musik. Det viste sig at være en yngre herre i 20’erne, der var ansvarlig for festen. Efter en fornuftig dialog udviste han dog forståelse for anmeldelsen og skruede ned for musikken.

Natteroen indtrådte derefter på stedet, og patruljen fortsatte deres nattevagt.

Fest med omtanke – husk at skrue ned, når det bliver sent

Det er forståeligt, at du/I fester derhjemme. Det skal der også være plads til. Men husk at vise hensyn. Naboerne er måske ikke lige så festglade sent om natten, som du er. Fest med omtanke, og husk at skrue ned for musikken, når det bliver sent.

Er du selv udsat for musik til gene?

Før du ringer til politiet, så spørg festens personer, om de ikke nok vil skrue ned for musikken. En venlig henvendelse virker ofte, da de fleste sjældent er ude på at genere deres naboer.

Men virker en venlig henvendelse ikke, og fortsætter den høje musik – så kontakt politiet på 1-1-4. Servicecenteret er ved telefonen alle dage, døgnet rundt.

Nørresundby – narkopåvirket bilist anholdt


Onsdag den 16. september sent om natten standsede politiet en personbil på Løvbakken i Nørresundby.

I en rutinemæssig kontrol henvendte betjentene sig til føreren af bilen, som viste sig at være en 21-årig mand. Betjentene fik hurtigt mistanke til påvirket kørsel, da der var en mistænkelig lugt af hash fra køretøjets kabine.

Manden deltog derfor i en narkometertest, som gav positivt udslag. Føreren af bilen var tilsyneladende påvirket af euforiserende stoffer.

Grundet yderligere mistanke til besiddelse af stoffer ransagede politiet bilen og visiterede manden. I hans besiddelse fandt betjentene 0,71 gram hash.

Politiet sigtede og anholdt derfor den 21-årige mand for brud på lov om euforiserende stoffer og kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer.

Patruljen kørte derefter manden til skadestuen med henblik på at få udtaget en blodprøve som bevismateriale i sagen.

Kilde: Nordjyllands Politi/ Foto: Kim Matthai Leland

DN Isolering
Kai-Berntsen
Det Hemmelige Teater
Bilhuset Biersted A/S