Poul Erik Bech – Sofiendalen
Jutlander Bank
Bøgsted A/S

Stå sammen om at holde afstand

Anne Marie Roum Svendsen, politidirektør ved Nordjyllands Politi og Thomas Kastrup-Larsen, borgmester i Aalborg Kommune, afholder fælles pressemøde, hvor de har et meget vigtigt budskab til alle nordjyder og særligt aalborgenserne.

Vi er nu gået i en afgørende fase i forhold til at forhindre yderligere smittespredning af coronavirus.

For at understrege dette afholder politidirektør Anne Marie Roum Svendsen og borgmester Thomas Kastrup-Larsen et fælles pressemøde, hvor de har et meget vigtigt budskab til alle nordjyder og særligt til aalborgenserne.

Indtil nu har nordjyderne vist en fornuftig adfærd i forhold til at undgå større forsamlinger, men nu kommer det gode vejr – og vi ser en tendens til, at borgerne i de store byer gerne vil ud og nyde det gode vejr og søger mod parker, legepladser og andre udendørs samlingssteder.

Derfor vil Anne Marie Roum Svendsen og Thomas Kastrup-Larsen fortælle, hvad der aktivt bliver sat i gang nu i Aalborg for at undgå smittespredning her og understrege vigtigheden af, at vi alle sammen, nu, udviser samfundssind og holder afstand. Yderligere smittespredning skal undgås.

Pressemødet finder sted i formiddag

Tid: Lørdag den 21. marts 2020 kl. 10
Sted: Foran politigården, Jyllandsgade 27, 9000 Aalborg

Kilde: Nordjyllandspoliti

DN Isolering
WashnGo
AKKC Mama Mia
Vivabolig