Kaffebaren
Nordjyske Bank
Faarup skovhus
Nordjysk Motor Co.

Gæster hos Kalstrup Livsstilshus i Blokhus kan nu opleve kunstgalleri, koncerter og stand-up i Danmarks største privatejede butik

I en landsdel, der ikke just er kendt for store armbevægelser, har Tine og Per Kalstrup formået at løfte deres hjertebarn, Kalstrup Livsstilshus, til nye højder. Midt i en krisetid har de udvidet det i forvejen 2.000 kvm store fashion- og oplevelseshus med 800 kvm. Det nye areal huser et af Danmarks bedste kunstgallerier og skal danne rammerne om både koncerter, stand-up og talkshows. Kunderne har taget imod de nye tiltag med begejstring, og parret er fyldt med optimisme for fremtiden for livsstilshuset.

Det store livsstilshus bliver endnu større og tilføjer en række nye oplevelser til listen

2.000 kvm er i forvejen en ganske imponerende butiksstørrelse – men alligevel har ægteparret længe drømt om den udvidelse, der nu har fundet sted. Ambitionen er at skabe et oplevelseshus, der kan konkurrere med den stigende nethandel og appellere til hele familien. I forvejen bød livsstilshuset på et stort udvalg af fashion, et nøje sammensat sortiment af interiørartikler og endda et cafémiljø.

Til listen af oplevelser føjes nu et kunstgalleri, idet Galerie Wolfsen er rykket ind med eget personale, ligesom gæsterne kan glæde sig til koncerter, stand-up og talkshows. Derudover er der skabt et moderne univers med outdoor fashion, og det bæredygtige brand Elsk med base i Klitmøller har fået en endnu større afdeling.

 

Live-events for helt op til 200 siddende gæster

Hos Kalstrup Livsstilshus glæder man sig til at kunne holde en større åbningsfest, når lempelser af covid-19-restriktionerne tillader det, ligesom der er store forventninger til konceptet med koncerter og andre live-events i huset. Om dagen fungerer sceneområdet med det sorte flygel indimellem som stemningsskabende musikalsk lydtæppe for gæster i huset, og om aftenen kan der gøres plads til større arrangementer med helt op til 200 siddende gæster.

Rekordstor omsætning i 2020 giver anledning til optimisme for 2021

2020 har mildest talt været et udfordrende år for den danske detailhandel, men hos Kalstrup Livsstilshus har opbakningen fra både lokalbefolkningen og sommerhusgæsterne været til at tage og føle på. Selv om livsstilshuset i perioder har været lukket, har mere end 600.000 gæster lagt vejen forbi Danmarks nu største privatejede butik. Også fejringen af de nye kvadratmeter, som officielt blev indviet 27. marts i år, gav gæsterne noget at tale om. Mange gav ved åbningen udtryk for, at de aldrig havde oplevet noget lignende.

Med de mange positive tilbagemeldinger fra gæsterne og en perlerække af arrangementer i støbeskeen ser livsstilshuset frem mod resten af 2021 med masser af optimisme.

DN Isolering
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren