Hotel Phønix
Springeren
Faarup skovhus
Nordjysk Motor Co.

End ikke en verdensomspændende coronakrise har kunnet slå det nordjyske el-installationsfirma Erik Lytzen A/S ud af kurs. Virksomheden er nemlig for femte år i træk lykkedes med at skabe kontinuerlig vækst og levere så stærke finansielle resultater, at de nu kåres som Succesvirksomhed 2021. Erik Lytzen A/S har netop fået overrakt den prestigefyldte erhvervspris og kan derfor bryste sig af at være blandt dansk erhvervslivs elite.

På baggrund af 18.000 regnskaber i Region Nordjylland er vinderne af erhvervsprisen Succesvirksomhed 2021 nu fundet. Prisen uddeles hvert år til de 200 små og mellemstore virksomheder i regionen, der over en femårig periode har haft størst succes målt på en række finansielle parametre. Og da den seneste regnskabsperiode bød på en global pandemi, nedlukninger og skiftende restriktioner, er der i år ekstra meget at fejre.

En af de nykårede vindere er for tredje år i træk Hjørring-virksomheden Erik Lytzen A/S, der er specialister i el-installationer, industri, VVS og ventilation. Virksomheden har nemlig leveret et særligt bidrag til vækst og velstand i lokalområderne og til dansk økonomi som helhed:

– At modtage prisen som Succesvirksomhed for tredje år i træk er en stor anerkendelse af vores mangeårige strategi om at handle rigtigt ind, overholde deadlines og sikre ordentlighed i vores arbejde, som gennemsyrer hele forretningen. Derudover er prisen jo også et stort skulderklap til vores mange dygtige medarbejdere, der hver dag udfører et godt stykke arbejde – uden dem var vi slet ikke nået hertil, siger en glad direktør i Erik Lytzen A/S, Anders Christian Nielsen, og tilføjer:

– Vi tager et stort ansvar og beskæftiger mange lærlinge i virksomheden, og på den måde kan vi uddanne vores egen arbejdskraft, og det er bestemt en af grundene til, at vi har så mange dygtige medarbejdere i dag – fordi mange af lærlingene bliver hos os i mange år efter endt uddannelse.

Erik Lytzen A/S, der beskæftiger 120 medarbejdere i afdelinger i Hjørring, Hirtshals, Aalborg og inden længe også Aarhus, har netop fået overrakt erhvervsprisen bestående af en vinderstatuette og et diplom som et synligt bevis for deres indsats.

 

Succesvirksomheder hyldes for tredje år i træk
Det er Spar Nord og rådgivnings- og revisionsvirksomheden BDO, der for tredje år i træk hylder de små og mellemstore succesvirksomheder i Danmark, som kontinuerligt formår at skabe vækst og stærke finansielle resultater – også på trods af coronakrisen.

Foruden de lokale hyldester bliver alle vinderne senere på efteråret hædret til et regionalt arrangement, hvor den absolut bedste succeshistorie i regionen udpeges. Derudover kåres tre nordjyske virksomheder, der udmærker sig inden for digital omstilling, lokalt engagement og bæredygtighed.

 

Fakta om ”Succesvirksomhed 2021”

Spar Nord og BDO stiftede i 2019 ”Succesvirksomhed” som er en erhvervspris, der anerkender de danske små og mellemstore virksomheder med 10-999 ansatte. Succesvirksomhederne kvalificerer sig på baggrund af antal ansatte og vurderes ud fra performance på følgende parametre:

  • Vækst i resultat før skat de seneste fem år
  • Soliditetsgrad over 15 % i det seneste regnskabsår
  • Vækst i soliditeten målt over de seneste fem år
  • Evnen til at skabe resultater med det givne kapitalgrundlag

Virksomhederne bliver for hvert kriterie tildelt point, alt efter hvor godt de klarer sig. Det er det samlede antal point, der afgør, om en virksomhed bliver en del af de i alt 1.000 succesvirksomheder.

Fonde, finansielle holdingselskaber, udenlandske datterselskaber, pengeinstitutter samt rådgivnings- og revisionsvirksomheder er ikke medtaget i analysen.

Læs mere om ”Succesvirksomhed 2021” her: www.succesvirksomhed.dk

Kilde:  Erik Lytzen A/S

Suvo
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren