Poul Erik Bech – Sofiendalen
Jutlander Bank
Bøgsted A/S

Nordjyske Bank offentliggjorde i sidste uge et rekordregnskab med et resultat på 1.246 millioner før skat, og inviterer nu til tre aktionærmøder i Nordjylland.

Aktionærmødet i Aalborg afholdes torsdag den 12. marts i Aalborg Kongres & Kultur Center, og der er allerede åbnet for tilmelding til aktionærmødet.

Jacob Jensen, områdedirektør i Nordjyske Bank fortæller:

”Vi glæder os, sidste år deltog mere end 1400 aktionærer på mødet i Aalborg Kongres og Kultur Center. Jeg håber, at rigtig mange af bankens aktionærer i Aalborg-området igen i år vil tilmelde sig vores lokale aktionærmøde”.

Bankens ledelse vil på aktionærmødet fremlægge årsregnskabet og fortælle om de mange aktiviteter i det nordjyske.  Der vil desuden blive kåret én af de tre vindere af Nordjyske Banks foreningspris. Prisen uddeles til tre nordjyske foreninger, som i 2019 har gjort en særlig indsats i sit lokalområde. På sidste års aktionærmøde i Aalborg var det foreningen Øster Hornum IF Gymnastik som modtog prisen på 33.333 kroner.

Jacob Jensen afslutter:

”Det bliver spændende at se, hvem dommerkomiteen peger på i år. Der er mange gode kandidater til foreningsprisen i vores område. Når den formelle del af mødet er afsluttet,  vil banken ligesom sidste år sørge for aftensmaden.  Jeg håber, at vi kan gentage sidste års succes og få en rigtig hyggelig aften.

Kilde: Nordjyske Bank

DN Isolering
WashnGo
AKKC Mama Mia
Vivabolig