Hotel Phønix
Jutlander Bank
AKKC
Bøgsted A/S

Forberedelser til den kommende Plusbus-forbindelse forløber som planlagt, og efter en måned med omkørsel og nedlagt stoppested vender busserne den 14. april tilbage til Østerågade. 

Fra tirsdag den 14. april vil vejarbejdet på Boulevarden mellem Algade og Vingårdsgade være afsluttet. Det betyder, at linje 1, 2, 12, 13, S1 og S2, som siden starten af marts har kørt omkørsel via Vingårdsgade, vender tilbage til Østerågade og betjener stoppestedet af samme navn. Det samme gør sig gældende for natbusserne 21N, 22N, 23N, 24N og 27N.

Stoppestedet ved Jomfru Ane Gade vil fortsat være nedlagt, da der stadig er vejarbejde i Borgergade. Busserne kører derfor omkørsel via Ved Stranden.

De regionale natbusser vender dog ikke tilbage til Østerågade og vil fortsat stoppe ved henholdsvis Vingårdsgade og Vesterbro.

Under anlægsarbejdet kan du altid holde dig opdateret på busdriften på rejseplanen.dk, og ellers kan du finde opdateret information om de enkelte omkørsler på Nordjyllandstrafikselskab.dk/trafikinfo.

 

Anlægsarbejde uden store gener

Anlægsarbejdet til den kommende Plusbus, samt en generel omlægning af den kollektive trafik, begyndte i midtbyen den 2. marts 2020. Og trods det omfattede vejarbejde på meget centrale strækninger i Aalborg midtby, holder tidsplanen. At gravearbejdet fylder så meget i gaderne, har nemlig aldrig betydet så lidt for trafikken.

 

“De tomme gader gør, at vi kan arbejde mere effektivt og samtidig genere trafikken mindst muligt. Det giver gode arbejdsforhold og er helt sikkert et lyspunkt i en ellers svær corona-tid”

– siger Niels Bresemann Jensen, der er anlægsansvarlig i By- og Landskabsforvaltningen.

 

Du kan se en udførlig information om de trafikale ændringer både under og efter anlægsarbejdet på Plusbus’ hjemmeside.

 

Aalborg Kommune vil løbende orientere om anlægsarbejdet og om eventuelle ændringer.

Kilde: Aalborg Kommune

DN Isolering
WashnGo
Vivabolig
Tømrermester Thomas Aaby