Hotel Phønix
Jutlander Bank
AKKC
Bøgsted A/S

Lisa Nilsson gæster Musikkens Hus med ny forestilling

 

Publikumsfavoritten Lisa Nilsson indtager Musikkens Hus den 3. april 2020 med den anmelderroste forestilling ”Kvinnan som är jag”.

 

Til foråret besøger den svenske sangerinde Lisa Nilsson Musikkens Hus i Aalborg med forestillingen ”Kvinnan som är jeg”, som er instrueret af Anna Ståhl. Opførelsen tager udgangspunkt i Lisa Nilssons personlige historie, hvor sangerinden tager publikum med på en fængslende rejse gennem sit liv, som har budt på storslåede sangsucceser, misforståelser og skuespil.

 

Forestillingen, der indeholder både sang, dans, storytelling og humor, har allerede resulteret i positiv omtale blandt svenske anmeldere, og publikum kan se frem til et show, som byder på masser af kunstnerisk talent.

 

Billetter kan købes allerede nu på www.musikkenshus.dk

 

Mere om forestillingen: 

LISA NILSSON

Fredag d. 3. april 2020
Klokken 20.00
KONCERTSALEN

Den elskede svenske sangerinde og skuespiller har lavet en forestilling, der blander musik, dans, storytelling og humor i et format, der har imponeret de svenske anmeldere. Til foråret får Lisa Nilssons danske fans mulighed for at opleve hende på en ny måde, når hun besøger Musikkens Hus i Aalborg.

Lisa Nilsson er aktuel med forestillingen ’Kvinnan som är jag’, som er en forestilling instrueret af Anna Ståhl, der tager udgangspunkt i hendes personlige historie. Gennem brug af både musik, sang og dans indvier hun på humoristisk vis publikum i sin rejse fra dengang til nu, hvor hun blandt andet gør op med det billede, der blev tegnet af hende i 90’erne som hele Skandinaviens diva.

Forestillingen er blevet en kæmpe succes i Sverige, og Lisa Nilsson tager nu på en omfattende turné i hele Skandinavien, hvor hun også lægger vejen forbi Musikkens Hus i Aalborg.

Sveriges største dagblad DN skriver bl.a. om forestillingen:
“I krogshowet ‘Kvinnan som är jag’ viser Lisa Nilsson, at hun har en stand-up komikers timing og en soulsangerindes røst.”

Med torden og brag slog Lisa Nilsson i gennem i hele Norden, da hun i 1992 udgav sit tredje album ‘Himlen Runt Hörnet’. Lige siden har hun været en af Nordens mest populære sangerinder, og hendes popularitet i Danmark blev kun yderligere forstærket, da hun sang titelmelodien til den danske Helle Joof-film ‘En kort, en lang’. Lisa Nilsson har i årenes løb udvidet sin kunstneriske kunnen til også at inkludere skuespillet, hvor hun bl.a. har spillet en af de bærende roller i den danske spillefilm ’Gud Taler Ud’.

Gå ikke glip af chancen for at opleve Lisa Nilsson i sin første egen forestilling, hvor hun blander sine mange kunstneriske talenter.

Til billetbestilling her

Kilde: Musikkens Hus

Folmer Olsen
WashnGo
Vivabolig
Tømrermester Thomas Aaby