Bosætning Jammerbugt
Springeren
Staudemarken
Printereksperten

Aalborg KFUM har et fantastisk samarbejde med UCN. Vi har derfor Daniel i praktik de næste 12 uger med fokus på at udvikle vores Hasserisløb som afholdes den 3 Nov 2019

Jeg hedder Daniel Tribler Christensen, bor i Aalborg, og er 27 år gammel. Født og opvokset i Elling nord for Frederikshavn, men jeg har været tilknyttet Aalborg KFUM i 2,5 år – de seneste sæsoner som træner for klubbens U19-hold i Liga 2.

Jeg blev i sommeren 2018 færdig som serviceøkonom på UCN i Aalborg og er nu i gang med bacheloruddannelsen Sport Management ligeledes på UCN. I den forbindelse skal jeg i praktik i tre måneder, og derfor har det været nærliggende at komme i praktik i Aalborg KFUM, da jeg kender klubben godt, mens Aalborg KFUM ligeledes er en klub, hvor der sker enormt meget, så jeg kan bruge mine kompetencer fra uddannelsen i praksis.

Derfor er jeg nu at finde på kontoret i Aalborg KFUM, hvor mit primære fokus vil være på Hasserisløbet d. 03/11, men jeg vil også lave andet arbejde for Aalborg KFUM, og det glæder jeg mig rigtig meget til.

kilde: Aalborg KFUM