Kaffebaren
Nordjyske Bank
Faarup skovhus
Suvo

Et nyt samarbejde mellem Købstædernes Forsikring og Jyske Bank kræver en landsdækkende oprustning. Derfor rekrutterer Jyske Forsikring to forsikringsprofiler fra Aalborg og omegn, som skal rådgive de nordjyske kunder.

Det har krævet en større ansættelsesrunde at gøre klar til banksamarbejdet med Jyske Bank, som løber af stablen den 1. juli. Det nye, landsdækkende samarbejde kommer til at hedde Jyske Forsikring, hvor forsikringsrådgiverne i Købstædernes Forsikring kommer til at tilbyde forsikringsløsninger til Jyske Banks kunder fordelt i landets 94 afdelinger.

Indtil videre er der rekrutteret 21 nye forsikringsrådgivere, og nordjyderne Hanne Würtz og Søren Stidstrup Larsen er to af dem. De er per 1. maj ansat i Jyske Forsikring som forsikringsrådgivere, og de er allerede i fuld sving med at komme godt på plads. Kunderne kan møde dem per 1. juli i Jyske Banks afdeling på Nytorv i Aalborg og i Hasseris, Vejgaard og Brønderslev, hvor de begge er tilknyttet.

Hanne er menneskekender

For 62-årige Hanne er hver kunde speciel. Hun går op i at lære sine kunder at kende og gør brug af sin mangeårige brancheerfaring for at finde frem til de bedste forsikringsløsninger:

”Som forsikringsrådgiver har jeg et stort ansvar, hvor jeg skal hjælpe kunderne til at træffe de rigtige beslutninger i valget af forsikringer, fordi manglende forsikringer jo kan have store konsekvenser. Derfor sætter jeg en ære i at bruge min empati og naturlige interesse i kundesituation – alle kunder er jo forskellige, så for mig handler det meget om den menneskelige nysgerrighed, så vi finder en god løsning i fællesskab.”

Hanne har mange års brancheerfaring fra både Nykredit Forsikring (ejet af Gjensidige Forsikring) og Alm. Brand forsikring og er uddannet fra Forsikringsakademiet inden for privat- og erhvervsforsikring. Til dagligt bor hun i Hasseris og nyder sin fritid i sit sommerhus i Skagen.

 

Søren er foreningsmenneske og fodboldentusiast

 

45-årige Søren er aktiv i det lokale foreningsliv i Jetsmark IF / Jammerbugt FC, og har spillet fodbold i mange år. Derudover er han fitnessinstruktør i PGU på femte år. Han sætter stor pris på at møde nye mennesker både i forenings- og forsikringsregi:

 

”Som aktivt foreningsmenneske er jeg vant til at tale med en masse forskellige mennesker. Det tager jeg med mig på jobbet som forsikringsrådgiver, hvor jeg i stor stil også møder en masse nye mennesker, hvis behov jeg skal afkode. Og her handler det om at gøre mine kunder tilpasse og trygge i situationen, så vi skaber en sikkerhed for de uforudsete hændelser. Så på den måde får et aktivt foreningsliv og forsikringsjobbet fint i spænd.”

 

Søren har mere end 20 års erfaring som forsikringsrådgiver fra Codan Forsikring, Tryg Forsikring, Himmerland Forsikring og GF Forsikring. Senest har Søren været ansat som organisationskonsulent hos HK. Søren er uddannet fra Forsikringsakademiet inden for privat- og erhvervsforsikring og har efterfølgende taget en coach-uddannelse. Selv har Søren bopæl i Pandrup.

Suvo
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren