Hotel Phønix
Jutlander Bank
Faarup skovhus
Nordjysk Motor Co.

COWI-direktør ny i Erhverv Norddanmarks bestyrelse

Erhverv Norddanmarks generalforsamling valgte 18. maj 2021 et nyt bestyrelsesmedlem, der indtræder som suppleant. Det er COWI A/S’ regionsdirektør i Nordjylland Thomas Nørgaard Christensen (1978), der er civilingeniør med speciale i byggeledelse (Aalborg Universitet 2004).

Thomas Nørgaard Christensen var 2004-08 projektleder hos Kuben Byg A/S, hvorefter han 2008-12 var bygherrerådgiver hos COWI A/S, blandt andet i funktionen som byggeleder på opførelsen af Musikkens Hus. Derefter fulgte fire år hos Sweco A/S som afdelingschef for Planning & Design efterfulgt af to år hos University of Roehampton, hvor han var Head of Project Department. I 2019 vendte Thomas Nørgaard Christensen tilbage til COWI A/S som Vice President for byggeriafdelingen og siden juni 2020 har han foruden funktionen som Vice President været regionsdirektør for Nordjylland.

På generalforsamlingen var der i øvrigt genvalg til Rasmus Haugaard, mens direktør Søren Samuelsenfra Tech College for første gang blev valgt som ordinært bestyrelsesmedlem. Han blev valgt som suppleant i 2020, men trådte kort efter ind i bestyrelsen, da et af de ordinære medlemmer stillede sit mandat til rådighed i forbindelse med jobskifte.

Rasmus Haugaard fortsætter som formand for Erhverv Norddanmark.

 

Suvo
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren