Nordjysk ride- og Islænderudstyr
Springeren
Faarup skovhus
Garant Brønderslev

TID TIL SHOWS & SJOV I SKOVEN 

Allerede i weekenden er der show i Fårup

Der er garanti for søndagssjov d. 27. september i Fårup!

Det handler nemlig om sjov og ballade, og at lære børnene, at sætte spørgsmåltegn ved vedtagende grænser og normer når Onkel Reje besøger Fårup! Onkel Reje, kendt fra børnenes tv-kanal Ramasjang, elsker at fyre den af med heavy, eksplosioner, trylleri og højt humør. Kom og hør den gamle traver “Jeg kan ikke li’ at gå i bad” i en festlig heavyversion og alle de andre sange ungerne elsker at rocke til.

 

Der er show kl. 13:00, 14:45 og 16:00

På Eventpladsen

Fårup Sommerland

 

Særlige forholdsregler på Eventpladsen i år

For at overholde myndighedernes anvisninger ved afholdelse af koncerter og events, må der max være 500 gæster på pladsen ved hvert show. I skal være opmærksomme på, at der ikke kan forudbestilles plads til shows, I skal blot stille jer i kø ved Eventpladsen. Vi styrer antallet af gæster på pladsen ved, at der kun er 500 stole, som vi udleverer. Når der ikke er flere stole, så kommer der ikke flere ind på Eventpladsen. Der er i år ikke meet ‘n’ greet i forbindelse med nogle shows.

 

 

Fårups ‘Sensommerpakke’

Vi sænker prisen på sæsonkort og 15.000 billetter!

Med Sensommerpakken kan du købe et sæsonkort til resten af sæson 2020 til kun 425,- eller spare op til 140,- på entréen. De Grønne Billetter sælges efter først til mølle-princippet og kun på vores webshop. For at få fingrene i de billige billetter er det således om at være i god tid, for de første der køber, får den laveste pris, – som starter på kun 150,- pr. billet.

 

Vær opmærksom på

  • At billetterne sælges efter først til mølle-princippet, så de hurtigste egern i skoven får de billigste billetter.
  • At de første billetter i hver uge kun koster 150,- og herefter vil prisen stige i takt med, at de billigste bliver udsolgte. De sidste billetter i hver periode koster 225,-
  • At billetten kun er gyldig til den periode, den bliver købt til, og kan anvendes på en valgfri åbningsdag i hele perioden. Køber du fx en billet til uge 34-35, så kan du besøge Fårup på en valgfri åbningsdag i uge 34 og 35.
  • At billetten ikke kan ændres, refunderes eller kombineres med et ophold på Hotel Fårup eller andre kampagner og rabatter. OBS: På grund af usikkerheden omkring coronavirus, så er det naturligvis muligt at flytte sit besøg til en anden uge, hvis man er ramt af karantæne.
  • At du skal købe billetten senest onsdag i den første gyldighedsuge. Så hvis du fx gerne vil købe billet til uge 34-35, så kan du senest købe billet onsdag i uge 34.
  • At billetterne kun kan købes online, og du kan maksimalt købe 6 billetter pr. ordre. Vær opmærksom på, at Fårup ikke har åben alle dage i alle uger. Se parkens åbningstider her
  • At ved køb af Grøn Billet giver du samtidig samtykke til kommunikation fra Fårup – du kan naturligvis altid trække dit samtykke tilbage. Se vores generelle persondatapolitik her

Kilde: Fårup Sommerland

DN Isolering
Kai-Berntsen
Vivabolig
Bilhuset Biersted A/S