Bøgsted A/S
JobConnection
Art By Me
Hjallerup VVS

Du har nu mulighed for at se eller gense den allerførste Star Wars film – episode 4 i Aalborghallen

Tirsdag 01. oktober 2019 – onsdag 02. oktober 2019

Priser:
A: 425,- B: 365,- C: 335,- D: 295,-

Varighed:
2 timer og 30 min. inkl. pause

Alle Star Wars fans kan allerede nu sætte kryds i kalenderen, for en helt ny og unik Star Wars oplevelse kan snart opleves i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Den første Star Wars film, og den fjerde episode i Star Wars sagaen, med titlen ’A New Hope’ fra 1977, spiller på det store lærred i Aalborghallen, mens Aalborg Symfoniorkester bringer den verdensberømte musik til live.

Det er nok de færreste, der ikke på den ene eller anden måde kender til George Lucas’ ikoniske Star Wars saga.

Den første film, A New Hope, udkom i 1977 med blandt andet Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher og Alec Guinness på rollelisten, og den løb afsted med intet mindre end 6 Oscars. Det er derfor heller ikke en tilfældighed, at det netop er denne film, der er afsæt for konceptet Star Wars in Concert, som for første gang præsenteres i Danmark i 2019, her iblandt i Aalborg.

Det er den prisvindende komponist John Williams, der står bag musikken til alle otte Star Wars film i sagaen. Han har vundet intet mindre end fem Oscars, fire Golden Globes, syv BAFTA- og fem Emmy-priser, og derudover er han den mest Oscar-nominerede levende person i verden og den anden mest nominerede i historien efter Walt Disney.

Star Wars – A New Hope var filmelskeres første møde med karaktererne Luke Skywalker, Princess Leia, Darth Vader, R2-D2, C-3PO, Chewbacca, Han Solo, Obi-Wan Kenobi m.fl.

Star Wars in Concert er produceret af Disney Concerts i samarbejde med 20th Century Fox og Warner/Chapell Music.

 

Kilde: AKKC

Bøgsted A/S
JobConnection
Art By Me
Hjallerup VVS