Bøgsted A/S
JobConnection
Art By Me
PJ Industries

Tre af stjernerne fra den aktuelle sæson af TV2-programmet Toppen af Poppen gæster snart Musikkens Hus i Aalborg. Glæd dig til at opleve Medina, Carl Emil Petersen og Kwamie Liv på scenen i Musikkens Hus i løbet af efteråret og vinteren.

 

Niende sæson af TV2s populære tv-serie Toppen af Poppen er i fuld gang, og snart får danskerne mulighed for at møde tre af programmets helt store stjerner live.

I oktober kan publikum opleve Danmarks ukronede popdronning, Medina, opføre en række af sangerindens største hits som ”Kun for mig”, ”Ensom” og ”Vi to” i et særligt akustisk setup i Musikkens Hus.

 

Den tidligere forsanger i ’Ulige Numre’, Carl Emil Petersen, lægger også i efteråret vejen forbi Musikkens Hus til en akustisk solokoncert, som giver publikum en unik mulighed for at høre rå og nedbarberede versioner af helt nye sange, før de udkommer.

Den danske-zambianske sangerinde Kwamie Liv har netop annonceret sin første landsdækkende turne, og i februar går turen til Musikkens Hus i Aalborg, hvor hun inviterer publikum helt tæt på i en intim setting.

 

Glæd dig til at opleve nogle af Toppen af Poppen-stjernernes største hits live i Musikkens Hus, som til den tid står soleklare i de fleste danskeres hukommelse efter at have fået nyt liv i programmet.

 

Medina giver koncert i Koncertsalen den 25. oktober kl. 20.00, mens Carl Emil Petersen spiller i Intimsalen den 9. november kl. 20.00. Kwamie Liv indtager scenen i Intimsalen den 5. februar kl. 20.00.

 

Billetter kan købes på www.musikkenshus.dk.

 

Kilde: Musikkens Hus

Folmer Olsen
Tommy Telt
Nordjysk Bilpleje
Tømrermester Thomas Aaby