Hotel Phønix
Jutlander Bank
Faarup skovhus
Garant Brønderslev

To landinspektører hos LE34 i Aalborg indtræder i partnerkredsen

 

LE34, Danmarks største landinspektørvirksomhed, styrker partnerkredsen med optagelsen af otte nye talenter. Blandt de nye partnere er Jes Juhl Jørgensen og Johnni Føns Jensen fra LE34 i Aalborg.

Med udnævnelsen af otte nye partnere styrker LE34 partnerkredsen. Dermed er der nu 42 partnere i firmaet, hvilket afspejler det store personlige engagement og ejerskab, som ledelsen bygger på. De nye partnere er valgt ud fra deres høje faglighed og evne til at rådgive kunder, lede komplekse projekter og tænke nyt, og de skal fremover være med til at sætte standarden i LE34.

 

– Vi tror på, at dygtige mennesker motiveres af et højt fagligt niveau, og vi lægger stor vægt på at tilbyde vores medarbejdere de bedste muligheder for faglig og personlig udvikling. Som led i vores LE34 Talentprogram, tænker vi langsigtet og i succession. Vi har i LE34 brug for en dyb faglighed og dygtige ledere. Udnævnelsen af vores nye partnere er med til at værne om de dyder og ydelser, som har gjort LE34 til markedsledende i Danmark samt sikre udviklingen – både på den korte og den lange bane. Vores otte nye partnere er netop sådanne mennesker, som både fagligt og ledelsesmæssigt er med til at styrke LE34, siger Kenneth Norre, der er administrerende direktør i LE34.

 

Jes Juhl Jørgensen og Johnni Føns Jensen fra LE34 i Aalborg er blandt de nye partnere.

– Hvis man får en god idé og har ambitioner om at føre det ud i livet, er der gode muligheder for at prøve ting af i LE34. Jeg elsker at sætte projekter i søen og følge dem til dørs, og som partner ser jeg frem til i endnu højere grad at kunne bidrage med nytænkning i forhold til at udvide forretningen, siger Jes Juhl Jørgensen, der er landinspektør hos LE34 i Aalborg og Dronninglund og specialist i jordfordelingsopgaver.

– Hos LE34 arbejdes der konstant på nye teknologiske løsninger, og der er meget videndeling og godt samarbejde på tværs af kontorerne, som jeg brænder for at være en del af og bidrage til. Og så vil jeg arbejde hårdt for at pleje og videreudvikle de stærke relationer, vi har til rigtig mange kunder og samarbejdspartnere i Aalborg og omegn, siger Johnni Føns Jensen, der er landinspektør i LE34 Aalborg og specialiseret i ejendomsrådgivning.

Kilde: LE34

DN Isolering
Kai-Berntsen
Vivabolig
Bilhuset Biersted A/S