Hotel Phønix
Jutlander Bank
AKKC
Bøgsted A/S

Vejen til gode pengevaner går gennem PengeKøbing.

 

Her kan hele familien lære om penges værdi gennem leg, skuespil og inspirerende oplæg. Tag dine unger under armen og kig forbi, når vi besøger Aalborg.

Arrangementet er målrettet børn i alderen 6-10 år og deres familie.

 

Teater og foredrag om penge for børnefamilier i Aalborg

Lørdag den 26. oktober inviterer Danske Bank i Aalborg til en hyggelig eftermiddag for børn mellem 5-10 år og deres forældre. Målet er at lære mere om penge med teater og foredrag. Det foregår i Aalborg Kongres & Kultur Center fra kl. 14-17.

Lørdag den 26. oktober er der lagt op til et spændende arrangement for hele familien, når ’Pengekøbing’ rammer Aalborg. Der vil være både leg, konkurrencer og engagerende fortællinger om penge og værdi, så familierne får et fælles udgangspunkt for at tale mere om penge derhjemme, hvilket kan give udfordringer i en tid, hvor penge bliver mere og mere digitale. Det er Danske Bank i Aalborg, der står bag arrangementet.
”Vi glæder os til arrangementet, der skal give en fælles oplevelse for børn på 5-10 år og deres forældre, og vi håber, at både kunder og andre interesserede har lyst til at deltage. Vi vil gerne give familierne en sjov og anderledes eftermiddag, hvor vi inspirerer dem til en snak om penge, der også kan fortsætte derhjemme”, siger Thomas Maigaard, filialdirektør i Danske Bank i Aalborg.

Teater om pengenes historie
På dagen opfører skuespiller Camilla Marienhof teaterforestillingen ”Historien om penge” for børnene, mens forældrene får gode tips af børnepsykolog Ulla Dyrløv til at lære deres børn om penge, som måske ikke altid er helt let.
”Økonomi og bevidsthed om, at ting koster penge, er i dag blevet mere komplekst, fordi penge ikke længere bare er penge. Der findes for eksempel MobilePay, Visa/Dankort og netsalg”, siger Ulla Dyrløv, der blandt andet har skrevet bøgerne ”Pilot for dit barn” og ”Få styr på dit barns digitale verden”.

Byt dit legetøj
Efter teaterforestillingen og foredraget er der sjove aktiviteter for hele familien, hvor børn og forældre kan dyste med og mod hinanden i forskellige lege. Der vil også være en byttebørs, hvor børnene kan bytte deres gamle legetøj med hinanden.
”Vi glæder os til en sjov og lærerig dag i familiens tegn, hvor vi kan få sat økonomiske begreber i spil, for eksempel opsparing, forbrug og værdien af penge, og i det hele taget gøre penge lidt sjovt for de små”, siger Thomas Maigaard.

Kræver tilmelding
Arrangementet bliver afholdt den 26. oktober 2019 kl. 14-17 i Aalborg Kongres & Kultur Center. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendigt på events.danskebank.com/pengekobing. Alle forældre og børn mellem 5-10 år er velkomne, men der er et begrænset antal pladser, så det er først-til-mølle.


Dagens program 

Kl. 14.00: Dørene åbner
Kl. 14.15 – 14.25: Velkommen til PengeKøbing
Kl. 14.30 – 15.15: For børn: Camilla Marienhof opfører forestillingen ”Historien om penge”
Kl. 14.30 – 15.15: For forældre: Ulla Dyrløv holder oplæg om børn og penge
Kl. 15.15 – 16.00: Aktiviteter for hele familien
Kl. 16.00 – 16.45: Byttebørsen er åben
Kl. 16.45 – 17.00: Farvel og tak for i dag

For mere information
Thomas Maigaard, filialdirektør i Danske Bank i Aalborg, tlf. 29 27 99 11

Thomas Maigaard Filialdirektør Aalborg afdeling
Morten Fiedel Filialdirektør Vejgaard afdeling
Peter Baand Filialdirektør Hasseris afdeling

Kilde: Danske Bank

Folmer Olsen
WashnGo
Vivabolig
Tømrermester Thomas Aaby