Hotel Phønix
Jutlander Bank
Bøgsted A/S

Fredag d. 28. februar uddeler den nystiftede Penny Lane Fonden for første gang en donation til et godt lokalt formål i Aalborg.

Penny Lane Café står bag den nye Penny Lane Fonden, som ved et større arrangement på caféen uddeler 100.000 kr. til Ventilen Aalborg.

Aalborgs Borgmester Thomas Kastrup-Larsen vil formelt overrække donationen til ildsjæle fra den frivillige forening Ventilen, der hjælper og støtter ensomme unge og børn i lokalområdet.

På denne særlige dag samles flere af Aalborgs politiske profiler, sportsstjerner som Lucas Andersen fra AaB og Buster Juul fra Aalborg Håndbold samt en masse aalborgensere, for at hylde det store stykke arbejde Ventilen gør for unge, der har brug for hjælp og støtte til at komme ud af ensomheden.

“Det var vigtigt for os at finde et godt lokalt velgørende formål at støtte. Samtidig måtte det også meget gerne være en forening, som måske ikke får de store summer eller tilskud.

Vi har samlet en række eksterne folk fra Aalborg med hver deres baggrund i et panel for at finde det rette formål at støtte, og her var alle enige om, at Ventilen var et godt valg,” forklarer indehaver af Penny Lane Café Jonas Hejlesen.

I 2018 viste en stor undersøgelse fra Sundhedsstyrelsen med svar fra 180.000 danskere, at hvert femte unge menneske føler sig ensom.

Ventilen beskriver sig selv som et sted, hvor alle bliver set og hørt.

“Alle de unge, der kommer hos os, vil gerne have hjælp til at komme ud af ensomheden, så du er ikke alene. Der er mange, som har det ligesom dig.

Ventilen Aalborg er et sted, fyldt med søde og rare mennesker som sætter fællesskabet i højsædet. Du får nogen at dele livets små og store ting med, nogen at spille spil, tage i biografen med, eller gå en tur langs havnen eller i en af Aalborgs mange skønne parker,” lyder det i beskrivelsen af Ventilen.

Mange af de frivillige i Ventilen er unge studerende, som ønsker at gøre en forskel, og det er noget, man anerkender hos Penny Lane Fonden.

“Der er brug for mennesker som dem, der vil gøre en forskel for andre, som har det svært. Det ønsker vi at støtte op om, og samtidig håber vi også, at vores donation og arrangement kan være med til at sætte ekstra fokus på Ventilen og det store stykke arbejde, de yder for børn og unge,” lyder det fra Jonas Hejlesen.

Borgmester Thomas Kastrup-Larsen glæder sig til at overrække donationen.

”Ildsjæle kan vi ikke få for mange af – og slet ikke, når de ildsjæle bruger kræfter på noget så vigtigt som Ventilen, der hjælper og støtter ensomme unge og børn i lokalområdet.

 

En stor tak til Penny Lane Fonden for at støtte Ventilens meningsfulde arbejde. Der er ingen tvivl om, at ensomhed blandt unge mennesker er en udfordring, som vi rigtig gerne vil være med til at afhjælpe med forskellige initiativer,” siger Thomas Kastrup-Larsen.

Penny Lane Café inviterede via deres Facebook-side forleden interesserede til at tilmelde sig arrangementet, hvor der vil være musik og sjov med Michael Back, lækker buffet a la Penny, øl, vin og saft, goodiebags og meget mere. På under en time var samtlige gratis billetter revet væk.

Samtidig har politikere som Thomas Kastrup-Larsen og Rådmand for Kultur- og Sundhedsforvaltning Mads Duedahl meldt deres ankomst sammen med AaBs anfører Lucas Andersen, Buster Juul fra Aalborg Håndbold og mange flere.

Pressen er velkommen fra klokken 16.30.

Denne pressemeddelelse er klausuleret til fredag d. 28. februar kl. 16.30 – vi håber I vil respektere dette ønske.

 

 

 

DN Isolering
WashnGo
AKKC Mama Mia
Vivabolig