Poul Erik Bech – Sofiendalen
Jutlander Bank
Bøgsted A/S

Med solskin fra en skyfri himmel og fine plusgrader kunne forholdene til årets standerhejsning i AaB af 1885 ikke have været bedre, og der var da også mange både nuværende og tidligere spillere i AaB, der var mødt op til standerhejsningen i 2020.

Formand for AaB af 1885 Claus Fallingborg bød alle velkommen med en tale, hvor han blandt andet gjorde opmærksom på, at det i år er 25 år siden klubbens første danske mesterskab, 50 år siden AaB’s flytning til Hornevej og 100 år siden indvielsen af Aalborg Stadion.

Derudover kiggede han blandt andet også på sidste års etablering af nye Goal Station på Hornevej.

– Vi er meget glade for vores nye Goal Station, for vi tror på, at den kan være med til at motivere jer til at komme endnu mere herud, og vi tror på, at vores Goal Station er noget, der vil være til gavn for alle, sagde Claus Fallingborg blandt andet i talen, inden Freya Poulsen fra U/13 og Amalie Klovnhøj fra U/9 hejsede flaget.

Efter et AaB-hurra blev spillere fra U/6 til Grand Old Boys fordelt ud på græsbanerne, kunstgræsbanerne og Goal Station, mens spillere fra AaB’s 3F Superligahold fulgte de forskellige hold fra sidelinjen.

Kristoffer Pallesen og Jores Okore fulgte med i spillet i AaB’s Goal Station.

Unge AaB-talenter prøvede kræfter med diverse spil i AaB’s Goal Station.

AaB’s pigeafdeling var velrepræsenteret til dagens standerhejsning.

Torben Boye styrede slagets gang for et par Grand Old Boys-spillere.

Et nyt AaB-hold af spillere fra Aalborg Universitet spillede intern kamp for øjnene Superligaspillerne.

kilde: AaBsport.dk

DN Isolering
WashnGo
AKKC Mama Mia
Vivabolig