Kaffebaren
Nordjyske Bank
Faarup skovhus
Nordjysk Motor Co.

I maj måned i år kunne ikoniske Magasin med over 150 år på bagen melde ud, at de fik nye ejere. De glade købere var det familieejede Peek & Cloppenburg, der som koncern driver omkring 140 butikker i 15 lande samt forskellige internationale onlinebutikker via datterselskabet Fashion ID.

Nu får Magasin ny adm. direktør. Og ny mand i stolen er fra i mandags Peter Fabricius, der har været i Magasin i over 16 år og siden 2009 som økonomidirektør og en del af ledelsen. Peter Fabricius overtager posten fra Peter King.

– Først og fremmest vil jeg sige en kæmpestor tak til Peter King for hans indsats i Magasin. Peter King har bidraget med en unik detailforståelse fra hele verden og på fornem vis arbejdet alle disse erfaringer ind i Magasin. Så det er naturligvis med lige dele ydmyghed, stolthed og ikke så lidt gåpåmod, at jeg nu indtager rollen som adm. direktør for det stormagasin, der siden 2005 har været en stor del af mit liv, siger adm. direktør Peter Fabricius og fortsætter:

– Sammen med mit ledelsesteam og alle vores mange dygtige medarbejdere vil jeg med ild i øjnene fortsætte og ikke mindst accelerere vores omnichannel-rejse. Magasin har i dag et utrolig godt udgangspunkt, både økonomisk og organisatorisk, og med vores nye ejere og et stærkt hold af ledere og specialister glæder jeg mig til at udvikle Magasins position som det førende stormagasin inden for fashion, beauty og design.

Magasin har i dag syv stormagasiner på Kgs. Nytorv i København, Aarhus, Aalborg, Odense, Lyngby, Rødovre og i Fields og en onlineshop i både Danmark og Sverige.

Kilde: Magasin du Nord

Suvo
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren