Bosætning Jammerbugt
Springeren
Staudemarken
Vejgaard sten og krystaller

Med sidste spillerundes resultater blev det endegyldigt afgjort, at Pirates som vinder af grundserien skal møde nr. 8 Rødovre Mighty Bulls i kvartfinalen.
Første kamp bliver fredag 13. marts i Bentax Isarena kl. 19.30. Herefter venter der en udekamp søndag 15. i København kl. 15.00 eller 16.00 – og skulle TV 2 Sport bestemme sig for at vise kampen, bliver kampstarten kl. 20.00.
Tirsdag 17. er der atter kamp i Bentax Isarena. Bliver det en TV-kamp, er starttidspunktet kl. 18.30, ellers starter det tredje kvartfinaleopgør kl. 19.00. Der er igen kamp i Rødovre Centrum Arena fredag 20. kl. 19.30.

Bentax Isarena er klar
Bliver det nødvendigt med en femte kampen mellem Pirates og Rødovre, skal den afvikles i Bentax Isarena søndag 22. kl.15.00 eller kl. 16.00 – og vælger TV at vise kampen, bliver starttidspunktet skubbet til kl. 18.00.
En eventuel sjette kamp er planlagt til tirsdag 24. kl. 19.00 i København – og vælger TV at vise kampen, starter den kl. 20.30. Skulle stillingen herefter være 3-3, skal en syvende og afgørende kamp afvikles fredag 27. kl. 19.30 i Bentax Isarena.

18-6 i Bentax Isarena
Mens der ikke har været tvivl om udfaldet af de tre kampe i Bentax Isarena – Pirat-sejre på 4-1, 7-3 og 7-2 – har det været mere kamp om sejren i København. 0-2 og 1-2 er de lidet flatterende resultater, som Piraterne har måtte rejse hjem fra Sjælland med.
Der er generalprøve på de kommende kvartfinaleopgør i Rødovre Centrum Arena fredag 6. marts med sidste kamp i grundserien: Rødovre-Pirates. En kamp som Piraterne passende kan bruge til at få styr på begivenhederne, når der igen skal spilles i København.

Atter start i Bentax Isarena
Semifinalerne er planlagt til at starte tirsdag 31. marts – selvfølgelig med en kamp i Bentax Isarena. Et evnt. syvende opgør er planlagt til tirsdag 14. april.
Guld- og sølvvalsen starter fredag 17. april – selvfølgelig med Bentax Isarena som spillested. Går serien fuldt ud, vil syvende kamp være fredag 1. maj.

Revanche i Bentax Isarena
Men allerede fredag aften vil Bentax Isarena formentlig kunne melde om fuldt hus. Det er vore rivaler fra nord, Frederikshavn, der kommer på besøg i en kamp, som Piraterne vil fighte en vis legemsdel ud af bukserne på for at få revanche for det triste exit i Final 4 semifinalen.

Bilhuset Biersted A/S