Folmer Olsen
DN Isolering
Gardin Lis
Trine Visby

Havedamme hitter i Aalborg – få tjekket vandkvaliteten til temadag i Plantorama

Springvand og havedamme er populære som aldrig før hos Aalborgområdets haveejere. For at imødekomme interessen inviterer Plantorama i Aalborg alle interesserede til temadag om vand i haven søndag den 19. maj.

Interessen for havedamme er stigende, og det mærkes tydeligt hos Plantorama i Aalborg. Uanset om du er erfaren dambruger eller blot går og pønser på at gribe spaden og grave et hul i haven til din første vandinstallation, er der gode råd at hente, når Plantorama på Fiskene 34 inviterer til temadag om vand i haven søndag den 19. maj, hvor der også er mulighed for at få testet kvaliteten af vandet fra din havedam.

Vandmiljøer er afstressende i alle konfigurationer – fra naturlige vandhuller med mange planter, til japanske damme med klippede træer. Der er en stor efterspørgsel på området, og det fokuserer vi på ved at invitere folk til vand i haven-dag, siger Henrik Christiansen, der er centerchef i Plantorama i Aalborg.

 

Tag dit vand med

Den 19. maj er der mulighed for at få testet kvaliteten af vandet i din egen havedam. Du skal blot møde op og medbringe en vandprøve fra din dam – så står Plantoramas faguddannede personale klar til at teste vandets balance ganske gratis.

 

De fleste damejere tænker ikke på surhedsgrad, når de vurderer deres vandkvalitet, men det vigtigt, hvis ens fisk skal trives. Det kan vi heldigvis hjælpe med, så vi opfordrer alle damejere til at komme forbi og se, om vandet er i orden, siger Henrik Christiansen.

Kilde: Plantorama

Folmer Olsen
DN Isolering
Gardin Lis
Trine Visby