Springeren
Staudemarken

Nørresundby – to mænd sigtet og anholdt for brud på lov om stoffer


Tirsdag den 21. januar modtog Nordjyllands Politi flere anmeldelser om, at der på daværende tidspunkt kl. 14:35 holdt en personbil med to personer, som begge sad og røg hash på Uttrupvej i Nørresundby. En patrulje blev sendt til stedet for at tjekke personbilen.

I bilen befandt sig to mænd – en 21-årig og en 20-årig. En af betjentene på stedet tog kontakt til mændene. Der var en kraftig lugt af skunk fra bilen, og der lå gennemsigtige plasticposer med skunk på bagsædet og under rettet. Bilen blev derfor ransaget. Her fandt patruljen i alt 2,3 kg skunk, 9,82 gram hasholie og 1,87 gram hash.

De to mænd blev derfor sigtet og anholdt for brud på lov om euforiserende stoffer.

 

Aalborg C & Aalborg Øst – lommetyveri og tasketyverier


En kvinde i 50’erne blev udsat for lommetyveri på Boulevarden i Aalborg C fredag den 17. januar kl. 15:00-15:05. Tyven stjal en sort pung fra hendes lomme. Pungen indeholdte diverse kort og kontokort.

En kvinde i 30’erne blev udsat for tasketyveri på Willy Brandts Vej i Aalborg Øst søndag den 19. januar kl. 02:30-03:00. Tyven stjal en smartphone og kontanter fra kvindens taske.

En 23-årig kvinde blev også udsat for tasketyveri på Willy Brandts Vej i Aalborg Øst søndag den 19. januar kl. 02:05-02:06. Tyven stjal her en smartphone fra kvindens taske.

 

Sådan undgår du på bedste vis lomme- og tasketyven

Gem din mobil og pung i en lukket lomme, gerne i inderlommen.
Du kan overveje at bære dine værdier under tøjet, fx i et pengebælte.
Læg ikke mobilen eller pungen synligt fremme.
Spær dit kort gennem din bank, hvis det bliver stjålet.

Læs flere gode råd på: dkr.dk/…/lomme-og-tasketyveri/

Aalborg Øst – rude aflistet ved indbrud i privat bolig


En privat bolig blev udsat for indbrud i Aalborg Øst mellem lørdag den 18. januar kl. 10:00 og tirsdag den 21. januar kl. 09:30. Indbrudstyven aflistede ruden i et vindue, hvorfra han/hun fik adgang til huset. Tyven bevægede sig derefter gennem hele huset, hvor skuffer og skabe blev gennemrodet. Der er ikke et overblik over de stjålne genstande på nuværende tidspunkt.

Har du set mistænkelig færden i Aalborg Øst? Kontakt politiet på 114.

Bilhuset Biersted A/S