Hotel Phønix
Jutlander Bank
AKKC
Bøgsted A/S

Aalborg SV E45 – 22-årig spritbilist forårsagede færdselsuheld


En bilist mistede herredømmet over sin personbil på E45 i nordgående retning i nærheden af Aalborg SV fredag den 4. oktober kl. 22:52. Føreren, en 22-årig mand, overhalede en anden personbil, hvorved han skred ud med bagenden af sin bil og som resultat heraf kolliderede med autoværnet.

En patrulje ankom til stedet kort efter uheldet, hvor de heldigvis kunne konstatere, at der ikke var sket personskade i uheldet. Den forulykkede personbil var dog totalskadet. Ved en alkometertest blev det tydeliggjort, at føreren af den forulykkede personbil var påvirket af spiritus over de tilladte 0,5 promille. Han blev derfor sigtet og anholdt for spritkørsel.

 

Hvor stor er bøden for spritkørsel?

Bliver du stoppet af politiet, vil du få følgende straf, hvis det er første gang, at du bliver taget for spirituskørsel:

Vi antager, at du tjener 30.000 kr. om måneden (brutto) og bliver taget med en promille på 0,93. Du får ca. 13.000 kr. i bøde. Du får også frakendt kørekortet betinget. Det betyder, at du skal bestå en ny teori- og køreprøve inden for 6 måneder. Dumper du til en af prøverne, skal du aflevere kørekortet og får det først tilbage, når du har bestået begge prøver.

Oven i det skal du gennemføre et ANT-kursus (ANT står for Alkohol, Narko og Trafik). Kurset varer 12 timer fordelt på 4 lektioner à 3 timer, og det koster 3.200 kr.
Læs mere på: sikkertrafik.dk/…/spirituskoersel

Kilde: Nordjyllandspoliti.dk

DN Isolering
WashnGo
Vivabolig
Tømrermester Thomas Aaby