Bøgsted A/S
JobConnection
Art By Me
PJ Industries

Aalborg SV – færdselsuheld i lyskryds


Torsdag den 12. september kl. 07:46 kørte føreren af en personbil, en 47-årig kvinde, ud foran føreren af en anden personbil, en 31-årig kvinde, hvilket resulterede i et sammenstød. Det skete på Ny Nibevej i Aalborg SV. Den 47-årige fører kørte ad Ny Nibevej i østlig retning, mens den 31-årige kørte i vestlig retning.

Da de to personbiler nåede til et lyskryds ville den 47-årige dreje til venstre mod nord, mens den 31-årige ville fortsætte i vestlig retning. Dette resulterede i, at den 47-årige fører kørte ud foran den 31-årige, hvoraf de to personbiler kolliderede. Der var betydelig materiel skade på begge køretøjer, men heldigvis led ingen personer skade i uheldet. Den 47-årige fører blev sigtet for vigepligtsforseelse.

 

Sådan mister du opmærksomheden i trafikken

Uopmærksomhed skyldes ikke, som mange fejlagtigt tror, ting uden for bilen. 70% af de ting, der tager opmærksomheden findes i bilen. Det kan fx være at:

  • Du taler i telefon eller læser/skriver SMS.
  • Du indstiller GPS eller radio.
  • Du samler ting op fra gulv eller handskerum.
  • Du har tankerne et helt andet sted eller er stresset.
  • Læs mere om uopmærksomhed i trafikken her: sikkertrafik.dk/…/koer-bil-naar-du-koerer-bil 

Overtræder du desuden reglerne for vigepligt får du som udgangspunkt et klip i kørekortet og en bøde på 2.000kr – så husk altid at være opmærksom og brug gerne 2 sek. mere, når du skal foretage sving.
Læs mere om straffen for ulovlig kørsel her: sikkertrafik.dk/…/klip-i-koerekortet

Aalborg C – tyveri fra personbil


Torsdag den 12. september kl. 15:22 blev det anmeldt, at en personbil var blevet udsat for tyveri fredag den 6. september kl. 00:30-10:00. Personbilen holdt parkeret i et p-hus i Aalborg C. Tyven knuste bagruden til bilen, hvorfra de blandt andet stjal en række tasker og værktøj.

Har du set mistænkelig færden i forbindelse med sagen? Kontakt politiet på 114.

 

Kilde: Nordjyllandspoliti

Folmer Olsen
Tommy Telt
Nordjysk Bilpleje
Tømrermester Thomas Aaby